Negombo, Jetwing Beach hotel

Sri Lanka

Heel prettig en mooi hotel aan het mooie zandstrand. De kamers zijn stijlvol en ruim. De vele faciliteiten, zoals twee zwembaden, meerdere restaurants zorgen, naast de goede service, voor een fijn verblijf.

Locatie

In het stranddeel van Negombo, waar de meeste hotels zijn. het hotel heeft een stuk strand dat tot het hotel behoort en daarachter (aan de zee) is het openbare strand.

Accommodatie

Het Jetwing Beach hotel heeft in totaal 78 kamers. De deluxe kamers hebben een tweepersoons bed, maar ook kamers met twee aparte bedden. De kamers zijn in wooneenheden met drie lagen. Niet alle kamers hebben een balkon.

 

Kamertypen:

  • Deluxe rooms: dit zijn mooie, ruime kamers. tussen kamer en badkamer is een glazen wand zodat, als u bad zit, nog contact kunt hebben met uw partner (maar: er is ook een rolgordijn, kan toch ook prettig zijn). de badkamer is mooi. Er is ook een bank in de kamer.
  • Familyrooms: dit zijn twee deluxe rooms met een verbindende tussendeur, ideaal dus voor gezinnen.
  • Suites: Heel mooi! In de ruime zitkamer is een bankstel. Door een opening in de muur kijk je naar het bed. Hier alleen tweepersoons bed. Op het grote balkon is een jacuzzi.

 

Voorzieningen

Er zijn 3 restaurants, 2 zwembaden (mooi),ligbedden op het strand en bij de zwembaden, een beachvolleybalnet op het strand en een spa. Wifi is aanwezig.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën