Hikkaduwa, Chaaya Tranz

Sria Lanka

Erg sfeervol hotel door de felle kleuren bij de receptie. Erg leuk is dat er voor het hotel regelmatig een schildpad zwemt. Deze schildpad heeft de naam Rosie. Geen garantie, maar wie weet ziet u deze groene schildpad met een beetje geluk. Het hotel heeft veel sfeervolle restaurantjes en bars, het buffet is hier een absolute aanrader.

Locatie

Aan het goudgele strand van Hikkaduwa gelegen.

Accommodatie

Dit hotel telt 80 kamers verdeeld over 5 verdiepingen. De kamers zijn prima en hebben een betonlook. Door de betonnen vloer en muren. Alle kamers hebben een balkon. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en met 1 tweepersoonsbed (double rooms).

 

Kamertypen:

 

  • Superior rooms: redelijk ruime kamers van 36 m2. Alle kamers met balkon hebben zeezicht. Een kluisje, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten.
  • Deluxe rooms: deze kamers zijn iets ruimer, maar verder zijn ze gelijk aan bovenstaande. Eveneens zijn er bij kamers met verbindingsdeur tussen twee kamers, ideaal voor gezinnen!
  • Suite rooms: deze kamers zijn behoorlijk ruim, wel 78m2. De living en de slaapkamer zijn in een aparte kamer, wel aan elkaar. Vanuit beide kamers heeft u zeezicht. Deze kamers hebben een jacuzzi op het balkon. Alleen bij dit kamertype kan een extra bed bijgeplaatst worden.
Voorzieningen

Er zijn maar liefst 3 restaurants in dit hotel. De keuze is groot, zo is er een seafoodrestaurant, buffet/a la carte restaurant en een tapasrestaurant. Bij het zwembad vindt u een bar waar een lekker drankje gedronken kan worden.

Verder is er nog een cocktailbar, wijnlounge en sigaarlounge. Ook vindt u een spa in het hotel, en er is zelfs een duikschool aanwezig in het gebouw. In de publieke ruimtes kunt u gebruik maken van Wifi.