Ella, Heaven’s Edge

Sri Lanka

Dit prettige middenklasse hotel doet zijn naam absoluut eer aan. Van de buitenkant lijkt het hotel sfeerloos , maar als u naar binnen gaat dan ziet u meteen waarom u hier verblijft. Vanuit de Lobby, het restaurant, het zwembad en de kamers heeft u een fantastisch uitzicht over het berglandschap en de Ella vallei.

Locatie

Over een verlaten weggetje vrij steil omhoog komt u aan bij dit prettige middenklasse hotel. Dit hotel heeft een fantastisch uitzicht over de bergen en de Ella vallei. Ondanks het mooie uitzicht, hoort u wel het geluid van voorbijgaand verkeer. Op ongeveer 5 minuten rijden van het centrum van Ella.

Accommodatie

Er is één kamertype: dit zijn de deluxe kamers. Deze kamers zijn prima en hebben allemaal een geweldig uitzicht over de vallei. Alle 25 kamers liggen in het hoofdgebouw welke bestaat uit vier verdiepingen. De kamers en de badkamer zijn prima maar ook niet meer dan dat. Voor wat betreft de kamers vinden wij het 3* waardig. De kamers hebben een balkon, een kluis en een tv. Een extra bed is niet mogelijk. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met 1 tweepersoons bed (double rooms)

Voorzieningen

Er is een restaurant en zwembad aanwezig in dit hotel. Ook is er een biljartruimte en een plek om te darten. Verder is er Wifi, maar dat doet het alleen in de publieke ruimtes.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën