Habarana, Saunter Paradise

Sri Lanka

Ruim opgezet hotel, waar de huisjes of chalets tussen de bomen verspreid staan. Het is eigenlijk een deel van het bos rondom, met veel oude bomen. Prettig hotel, alles klopt.

Locatie

In rustig en landelijk gebied in het district Habarana, dus niet tussen de bebouwing. Bos rondom. Het terrein van het hotel is ongeveer 2 hectare.

Accommodatie

Alle kamers hebben een balkon. De semi-deluxe kamers liggen in een soort groen ‘straatje’, de overige kamertypen hebben meer ruimte rondom. Alle huisjes/kamers zijn op de begane grond.

Er zijn in totaal 45 kamers.

 

Kamertypen:

 

  • 27 semi-deluxe kamers: 2-onder-1-kap. Mooie inrichting, de kamers hebben normale grootte. Prima badkamer. Er zijn twee kamers die verbindende tussendeur hebben (heel geschikt voor families).
  • 8 deluxe kamers: ook 2-onder-1-kap. De kamers zijn een stuk ruimer dan de semi-deluxe. Ook grotere badkamer. Er is 1 tweekapper, waar een ruimte is tussen de 2 kamers: hier stond en staat een prachtige oude boom en daar is gewoon omheen gebouwd.
  • 9 superior chalets: vrijstaande huisjes. Andere stijl. Wij vinden eigenlijk de deluxe chalets leuker.
  • 1 suite: groter, want er is een aparte living. Niet luxer dan de bovenstaande kamers.
Voorzieningen

Er zit een restaurant in dit hotel in een leuk rond gebouwtje naast de receptie. Op enkele avonden is er livemuziek (een klein bandje dat bij de tafels komt spelen). Verder is er een mooi zwembad, met ondiep gedeelte voor kinderen. Er is een spa, en er is Wifi aanwezig.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën