Habarana, Chaaya

Sri Lanka

Het bosrijke hotelterrein is maar liefst 12 hectare groot en grenst aan een meer. alle kamers zijn op de begane grond, de wooneenheden liggen verspreid over het ruime gebied. Het hotel is in 1976 gebouwd en heeft dan ook een beetje jaren 80-gevoel (niet negatief bedoeld).

Locatie

Op groot stuk bosgrond gebouwd en grenst aan een natuurlijk meer. In het district Habarana, afgelegen.

Accommodatie

Alle kamers zijn op de begane grond. Natuurlijk hebben ze allen een terrasje. Op elke kamer kan een extra bed worden geplaatst.

Er zijn in totaal 106 kamers.

 

Kamertypen:

 

  • 94 superior rooms: vanuit deze kamers kijkt u uit op de tuin. Het zijn geschakelde kamers: 2-4- of 6-kamers onder 1 dak. Er zijn kamers met tweepersoons bed en kamers met twee aparte bedden. Nette kamers, ook de badkamers zijn goed. Er zijn 6 kamers met een verbindende tussendeur (heel geschikt voor families).
  • 12 deluxe rooms: deze hebben zicht op het meer, de kamers zijn 2-onder-1-kap. Heel ruime en mooie kamers. ook met zitbank, zitje, 2 stoelen en een tafeltje. Beetje oud gevoel, smaakvol ingericht. Geen kamers met verbindende tussendeur.
Voorzieningen

Bij het ‘hoofdgebouw’ van het Hotel zit een restaurant. Het zwembad is mooi vormgegeven, en er is een ondiep gedeelte voor kinderen. Ook is er een klein babybadje. Verder is er een spa in het hotel, en kunt u gebruikmaken van Wifi.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën