Nuwara Eliya, Grand hotel

Sri Lanka

Dit koloniale hotel was vroeger de woning van een Britse gouverneur. Van buiten ziet het er prachtig uit. Een groot hotel, maar alles klopt gewoon. De locatie is goed en er zijn veel faciliteiten. Zo kunt u hier een high tea boeken, wel tegen meerkosten, en is er elke avond een pianist die zorgt voor een gezellige sfeer.

Locatie

De ligging is erg goed in het centrum van NuwaraEliya. Het Grand hotel is omgeven door een prachtige tuin met wel 300 soorten bloemen.

Accommodatie

Dit langgerekte hotel heeft 3 verdiepingen. In totaal zijn er 154 kamers. In alle kamers kan er een extra bed bijgeplaatst worden, er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met een tweepersoonsbed (double rooms). Alle kamers hebben een minibar, een kluis en koffie en theefaciliteiten.

 

Kamertypen:

  • Deluxe rooms: Redelijk ruime kamers met vloerbedekking of een houten vloer. De badkamers zijn enigszins verouderd.
  • Junior suites: Deze kamers hebben naast de faciliteiten van de deluxe kamers ook een grote zithoek en de badkamer heeft een bad en een inloopdouche. Ook hebben de suites een 24uurs butler. De suites zijn allemaal verschillend.
Voorzieningen

Er zijn 3 restaurants ( 1 buffet, 1 indian restaurant en 1 Thais restaurant) en 2 bars (1 gewone, 1 wijnbar). Daarnaast is er een coffeeshop (Magnolia), gym, spa, bar, speelruimte voor kinderen (binnen), biljartruimte en verschillende souvenirwinkeltjes. Wifi is alleen beschikbaar in de publieke ruimte.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën