Udawalawe, Grand Udawalawe Safari resort

Sri Lanka

Van buiten een groot gebouw, maar bij binnenkomst is het toch erg sfeervol. U loopt via een bruggetje over het water naar de receptie. Dit is de beste accommodatie voor een verblijf in deze omgeving en een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het Udawalawe National Park om olifanten te spotten en om een bezoek te brengen aan het olifantenopvanghuis.

Locatie

Op ongeveer 5 minuten rijden vanaf de entree van het Udawalawe National Park. De jeeps naar het park vertrekken vanaf deze accommodatie.

Accommodatie

Het hotel telt 79 kamers, verdeeld over 3 verdiepingen.  De kamers zijn erg sfeervol ingericht en liggen tegenover elkaar. Daartussen ligt een tuin met water, erg sfeervol.

Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin room) en kamers met 1 tweepersoonsbed (double room). Een extra bed kan overal bijgeplaatst worden.

 

Kamertypen:

  • 24 deluxe rooms: ruime kamers. Deze bevinden zich op de begane grond. De kamers hebben een terras of een balkon, een kluis en een minibar, airco, een vloer van cement en een douche.
  • 29 superior rooms: deze kamers bevinden zich op de 1e Zijn gelijkwaardig aan de deluxe kamers met als enige verschil dat de badkamers ook een bad hebben en deze kamers hebben een houten vloer.
  • 4 luxury suites: erg ruime kamers met een living room, jacuzzi een eethoek en een regendouche. Verder gelijk aan de bovenstaande kamers.
  • 22 grand suites: deze zitten in een apart deel van het hotel en hebben een aparte living room, slaapkamer, badkamers en een groot balkon.
Voorzieningen

Er is een restaurant, poolbar, zwembad (en een kinderbad), souvenirshop, gym en spa. Tevens is er wifi aanwezig.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën