Galle, Talpe Apa

Sri Lanka

Een luxe accommodatie op 8 km afstand van de vestigingshaven Galle. Geniet van de ondergaande zon in de infinity pool. U ziet de zon zo achter de golven verdwijnen. Een prachtig gezicht!

Locatie

Gelegen aan het zandstrand, op 8 km afstand van Galle. Breng zeker een bezoek aan Galle Fort, dat door de Nederlanders is gesticht in de VOC-tijd. In de omgeving vindt u een aantal restaurants en bars waar u wat kunt eten. Wilt u shoppen? Dat kunt u het beste doen in Galle.

Accommodatie

U overnacht in ruime, modern ingericht kamers. Talpe Apa heeft drie villa’s en zeven superior rooms. De kamers zijn met veel detail ingericht. Het heeft een stranduitstraling, zodat het strandgevoel van binnen tot leven komt.

 

Naast een comfortabel, ruim bed en zitgedeelte beschikt de kamer over airconditioning, klamboe, koelkastje, Wifi en een terras. Een aantal kamers hebben zeezicht. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Voor ontspanning kunt u een verfrissende duik in het zwembad nemen en daarna aanschuiven in het restaurant voor een heerlijk diner.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Restaurant
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën