Galle, Jetwing Lighthouse

Sri Lanka

Dit hotel is ontworpen door de bekende architect Bawa. Bij binnenkomst ziet u een grote trap met daaromheen nagebootste grote antieke paarden en militairen, prachtig! Dit hotel ligt aan zee maar u kunt hier niet zwemmen vanwege de stroming en de rotsen. Wel is er een grote tuin met gras en ligbedden waar u op kunt liggen bij het zwembad.

Locatie

Aan zee gelegen, op 2 kilometer vanaf het centrum van Galle.

Accommodatie

Het hotel telt 85 kamers verdeeld over 3 vleugels en over 3 verdiepingen. Er zijn 5 suites die een verbindingsdeur hebben tussen de kamers. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met 1 tweepersoonsbed (double rooms). Een extra bed kan op elke kamer bijgeplaatst worden. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, koffie-theefaciliteiten, een kluisje een dvd speler en een badkamer met zowel een bad als een douche.

 

Kamertypen:

  • 60 deluxe kamers: Deze kamers hebben een houten vloer en een klein balkon of terras met gedeeltelijk zeezicht.
  • 20 superdeluxe kamers: deze kamers zijn groter dan de deluxe kamers maar beschikken verder over dezelfde faciliteiten.
  • 3 suites: zijn hetzelfde als de deluxe en de superdeluxe kamers, maar met een jacuzzi, en een aparte zithoek.
  • 2 superior suites: ook weer gelijk aan bovenstaande, maar met een minibar en een balkon met privé zwembad.
Voorzieningen

Er zijn maar liefst 3 restaurants, waaronder 1 ‘fine dining-restaurant’, in dit hotel. Ook is er een bar met veranda aanwezig, en is ‘special dining’ mogelijk bij de rotsen. Na het sporten in de gym of op de tennisbaan, kunt u tot rust komen in de spa. Wifi is aanwezig in het hotel.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën