Hotels in Galle

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Galle. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Sri Lanka. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Galle? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Galle, Amangalla

Wat een prachtig koloniaal hotel op loopafstand van alle bezienswaardigheden in Galle en gelegen in het fort zelf.

Galle, Fort Bliss

Gelegen midden in Galle Fort, dat in de 17e eeuw door de Nederlanders gebouwd is. De Nederlandse architectuur zult u terug zien komen in de inrichting van deze villa’s.

Galle, Galle Fort Hotel

Vanwege de ligging ideaal voor een bezoek aan de bezienswaardigheden van Galle.

Galle, Jetwing Lighthouse

Dit hotel is ontworpen door de bekende architect Bawa. Bij binnenkomst ziet u een grote trap met daaromheen nagebootste grote antieke paarden en militairen, prachtig!

Galle, Lady Hill hotel

Een prettig middenklasse hotel. Bij binnenkomst in het hotel ziet u prachtige antieke voorwerpen, het restaurant is erg sfeervol en de spa is absoluut een aanrader.

Galle, Talpe Apa

Een luxe accommodatie op 8 km afstand van de vestigingshaven Galle. Geniet van de ondergaande zon in de infinity pool.

Galle, Tamarind Hill Hotel

Erg leuk boutique-hotel. In het midden is een patio met gras, waar u kunt eten. De kamers en het restaurant zijn eromheen gebouwd.

Galle, The Sun House

Dit is hoe een boutique-hotel hoort te zijn. Dit van oorsprong Schotse plantershuis werd vroeger gebruikt voor de opslag van specerijen.

foto longboat Thailand, op weg naar Damnoen Saduak
Debbie
Sri Lanka: klein en fijn! U kunt er met gemak 3 weken rondreizen en elke dag iets anders meemaken. Ideaal te combineren met de Malediven!
Contact met Debbie