Ella, The Secret

Sri Lanka

Heerlijk om hier een boekje te lezen met uitzicht over de vallei. Vanaf hier heeft u ook uitzicht over de bijzondere spoorbrug met 9 bogen. Dit bijzondere Britse landhuis heeft geen zwembad, maar wel een tuktuk service naar het nabijgelegen zusterhotel 98 acres resort waar u gebruik kunt maken van het zwembad.

Locatie

Hoog en rustig gelegen in de middle of nowhere. U kijkt uit over een prachtige groene vallei.

Op ongeveer 10 minuten rijden van het zusterhotel 98 acres resort.

Accommodatie

Alle kamers zijn ruim en zien er erg netjes uit. Ze hebben een betonnen vloer, een zitje en een hoekje waar de televisie staat. Verdere faciliteiten zijn: een ventilator, een kluisje, een heater voor wanneer het wat kouder is en koffie en thee faciliteiten. De badkamers hebben een bad en een apart douchegedeelte.

De suites beschikken ook over een butlerservice, en zijn uitgerust met een mobiele telefoon om de butler te kunnen bellen. Dit is echter geen 24 uurs service. Er zijn in totaal 5 kamers.

 

Kamertypen:

 

  • 2 deluxe kamers: Dit zijn ruime kamers: verrassend mooi.
  • Southerland suite: Vergelijkbaar met bovenstaande met als enige verschil dat ze een haard hebben (deze wordt echter niet meer gebruikt). Het voormalige koperen plafond hebben ze wit geverfd.
  • Planters suite: Deze kamers zijn vergelijkbaar met bovenstaande, met als enige verschil: dat ze een zitje hebben in de voorkamer, de kamers zijn groter en vanuit de kamer heeft u een uitzicht over de vallei.
  • Family Suite: vergelijkbaar met bovenstaande, alleen groter.
Voorzieningen

Er is een restaurant aanwezig in het hotel, en er is Wifi.