Kandy, Earls Regency

Sri Lanka

Gebouwd op een rots, dit is goed te zien in het restaurant, waar nog een stuk rots uitsteekt. Tussen de verschillende vleugels loopt op grote hoogte een overkapte brug over een mooie tuin.

Locatie

Buiten het centrum van Kandy gelegen.

Accommodatie

Het hotel heeft in totaal 134 kamers welke verdeeld zijn over het hoofdgebouw en 4 vleugels.

De kamers zijn prima: absoluut een goed niveau. Alle kamers hebben een minibar, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en met 1 tweepersoonsbed (double rooms). Een extra bed kan in elk kamertype bijgeplaatst worden.

Elke verdieping heeft één kamer met een verbindingsdeur. De luxury kamers en luxury suites zitten samen in een aparte vleugel van het gebouw.

 

Kamertypen:

 

  • 18 standaard kamers: Deze kamers zijn het kleinst en hebben uitzicht over de tuin.
  • 80 deluxe kamers: Deze kamers zitten in de zuidvleugel en hebben uitzicht over het zwembad. Deze kamers hebben een balkon, een zithoek, een houten vloer en een badkamer met zwarte tegels.
  • 25 luxury kamers: Gelijk aan bovenstaande met als uitzondering dat deze kamers een groter bed hebben en een sofa.
  • 6 luxury suites: Deze kamers zijn erg groot en hebben een eettafel en een zithoek, daarnaast is een grote slaapkamer met een houten vloer. Ook hebben deze kamers een groot terras met een jacuzzi en een tafel met twee stoelen.
  • 4 junior suites: Alles is groter en luxe dan bij de luxury suites. Mocht uw voorkeur naar deze suite uit gaan dan horen wij dat graag van u.
  • 1 mountbatten suite: Dit is het meest luxe kamertype, maar daar betaalt u dan ook voor. Mocht u hier interesse in hebben dan horen wij dat graag van u.
Voorzieningen

Er zijn in dit hotel 2 restaurants, waarvan eentje ‘fine dining’. Er is een bar en lounge. Ook is er een zwembad met een gedeelte voor kinderen. U vindt een gym en spa in het hotel, en u kunt gebruik maken van Wifi.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën