Kalpitiya, Dolphin Beach resort

Sri Lanka

Erg leuk, verblijven in een tent. Eigenlijk is het een soort glamping in plaats van kamperen, want deze tenten zijn van alle gemakken voorzien.

Locatie

De ligging is aan het goudkleurige strand van Alankuda. Het enige minpuntje is dat naast het hotel een windmolen staat.

Accommodatie

Deze kleinschalige accommodatie is erg leuk opgezet met alle tenten. Deze tenten zijn allemaal voorzien van airconditioning en een kluisje en zijn in vrolijke kleuren ingericht.

 

Kamertypen:

  • Standaard tenten: Deze tenten zijn 40m2. Bij aankomst ziet u een veranda. U loopt de tent waar u meteen in een slaapkamer met een kingsizebed staat. Daarachter een gedeelte met een sofabed en een en-suite badkamer.
  • Family tenten: Deze tenten zien aanzienlijk groter, 60 m2. Deze tenten hebben als enige verschil met de standaard tenten: 2 bedrooms met daarin een kingsizebed en een sofabed. Daarachter bevindt zich een en-suite badkamer.
Voorzieningen

Er is een restaurant (open, erg leuk!), en een lounge. Verder is er een infinity-zwembad, met een deel voor kinderen. Verder zijn er vele watersportmogelijkheden zoals: kayakken, kitesurfen, vissen, snorkelen, waterskiën en windsurfen.

Dolfijnen spotten kan in november en in april. Walvissen spotten tijdens de trek tussen november en december en tussen maart en april. Er is fietsverhuur en Wifi aanwezig.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën