Dambulla, Amaya Lake hotel

Sri Lanka

Op een oppervlakte van ongeveer 10 hectare (!) liggen de geschakelde kamers verspreid over het beboste terrein. De kamers zijn ruim en mooi. Het hotel ligt in het buitengebied, in de natuur rondom Dambulla. Leuk: bij aankomst wordt u welkom geheten met tromgeroffel!

 

Opmerking: op aangrenzend terrein ligt een kleinschalig hotel: Signature By Amaya. Dit behoort tot dezelfde eigenaar, zie de beschrijving van dit hotel.

Locatie

In het district Dambulla gelegen in een rustige, ruime natuurlijke omgeving. Zoals de naam al zegt: het ligt aan een meer.

Accommodatie

Alle kamers zijn in wooneenheden: sommige vrijstaand, andere 2/3 of 4-onder-1-kap. Allen hebben een terras en zijn op de begane grond. Overal is een extra bed mogelijk.

Er zijn 101 kamers.

 

Kamertypen:

 

  • Superior rooms: redelijk ruime en mooi ingerichte kamers, met apart zitje. Er is een hoogteverschil tussen slaapkamer en zitje, een trappetje met 3 treden. Leuk effect. Er zijn kamers met een tweepersoons bed en kamers met twee aparte bedden.
  • Deluxe rooms: deze zijn iets groter en hebben naast een douche ook een bad. Verder hetzelfde.
Voorzieningen

Opvallend bij dit hotel is de mooie, ruime en sfeervolle lobby. Verder is er een restaurant met bar aanwezig, en ook Wifi is er. Een zwembad maakt het plaatje compleet.