Dambulla, Signature By Amaya

Sri Lanka

Kleinschalig en luxe, er zijn slechts 24 kamers. En dat op een enorm uitgestrekt bebost terrein en: aan een groot meer. Alles is prachtig. Dit hotel behoort bij het aangrenzende Amaya Lake resort. Er ligt een groot stuk bos tussen, u ‘ziet elkaar niet’.

Locatie

Op een groot bebost terrein buiten Dambulla en: aan het (irrigatie)meer. Het hotelterrein is zo’n 6 hectare groot.

Accommodatie

Er zijn 24 kamers en allen zijn gelijk. Ze worden luxury rooms genoemd. De kamers zijn enorm groot, zeker 1 ½ x een normale kamer. Er zijn kamers met tweepersoons bed en kamers met twee aparte bedden.

 

4 Kamers hebben een verbindende tussendeur (connecting doors), ideaal voor gezinnen. Elke kamer heeft een royaal zitgedeelte (bank, stoelen). Grote balkons. De inrichting is in bruin/beige tinten, chique.

Voorzieningen

Handig: Buggy’s! U belt naar de receptie en u wordt, opgehaald en teruggebracht, als u naar het Amaya Lake resort wilt om bijvoorbeeld daar eens te gaan eten of van andere faciliteiten gebruik te maken.

Signature By Amaya heeft een eigen restaurant en een mooi zwembad met uitzicht op het meer. Er is Wifi aanwezig en u kunt van alle faciliteiten van het Amaya Lake resort gebruikmaken.