Colombo, Galadari Hotel

Sri Lanka

De ligging is mooi: aan de boulevard, u steekt de weg over en u bent aan het (smalle) strand. Ook zijn er in de directe omgeving veel koloniale gebouwen. Het Galadari hotel is een prettig hotel, vanwege de faciliteiten en de goede locatie klassificeren we het als een 4* hotel.

Locatie

Aan de (auto)boulevard, vanaf seaview-kamers en zwembad uitzicht op zee. In de omgeving veel Engels-koloniale gebouwen, zo ook aan de overkant: daar is het voormalige parlementsgebouw, tegenwoordig is het secretariaat van de president daar gevestigd.

Accommodatie

Er zijn kamers met tweepersoons bedden en kamers met twee aparte bedden. De kamers zien er netjes uit, wij klassificeren deze als 3.5*. We raden als eerste de superior rooms aan.

 

Kamertypen:

 

  • Superior rooms: de kamers zien er netjes uit, wij klassificeren deze als 3*. Netjes dus. We raden als eerste de superior rooms aan, ze zijn prima.
  • Executive rooms: ruimere kamers. De gasten die hier verblijven mogen gebruik maken van de executivelounge (hier wordt ontbijt geserveerd en er zijn extra faciliteiten.
  • Suites: u begrijpt dat deze het mooist en ruimst zijn.
Voorzieningen

In het hotel zit een vrij groot restaurant met een bar. Buiten vindt u een groot zwembad. Verder is er een gym te vinden, en is er Wifi aanwezig.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.