Habarana, Cinnamon Lodge

Sri Lanka

Een voor dit gebied redelijk groot hotel, maar de kamers liggen op het enorm ruime hotelterrein: bos! De ligging is prima, niet zo ver van het Minneriya National Park. Gevoel van drukte heb je alleen als je in het restaurant en bij het zwembad bent. Verder verspreiden de gasten zich in de huisjes in het bos.

Locatie

In het district Habarana, in het buitengebied, nabij een dorpje. Dit ruim opgezette hotel ligt op een stuk grond van maar liefst 7 hectare. Niet ver van het Minneriya NP.

Accommodatie

Alle kamers hebben een balkon. Overal kan een extra bed worden bijgezet. De kamers zijn ‘in het bos’ gebouwd, bijna alle kamers zijn gevestigd in wooneenheden met 2 verdiepingen.

Er zijn 138 kamers.

 

Kamertypen:

 

  • 68 superior rooms: in wooneenheden van 8 kamers, 2 verdiepingen. Het zijn nette en ruime kamers.
  • 64 deluxe rooms: in wooneenheden van 4 kamers, 2 verdiepingen. Echt ruime kamers: een slaapgedeelte en een ruim zitgedeelte. Mooie inrichting en decoraties, klassieke accenten. Er zijn geen kamers met verbindende tussendeur. Er zijn kamers met tweepersoons bed en kamers met twee aparte bedden.
  • 6 suites: de superior suites zijn vrijstaand en hebben 1 slaapkamer (met tweepersoons bed) en een aparte living. De deluxe suites hebben 2 woonlagen en 2 slaapkamers: 1 met tweepersoons, de andere slaapkamer heeft 2 aparte bedden. Er is ook een aparte living.
Voorzieningen

Er is een groot zwembad met ondiep gedeelte voor kinderen bij het hotel. Verder is er een ruim restaurant aanwezig. Er is een gym voor de sportievelingen, en een spa voor de ontspanners. Ook is er Wifi.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën