Beruwala, The Palms

Sri Lanka

Erg leuk hotel, het centrale deel is in Sri Lankaanse stijl met prachtige houten deuren en daar omheen ligt een vijver met mooie waterplanten. De kamers liggen om het grote zwembad. Daarachter ligt een grote tuin met palmbomen en daarachter ligt het strand en de zee.

Locatie

Gelegen aan het strand van Beruwala, op ongeveer 3 kilometer vanaf het centrum.

Accommodatie

Er zijn in totaal 106 kamers, verdeeld over gebouwen met drie of vier verdiepingen. Alle kamers hebben airconditioning, een kluisje, een minibar en koffie- en theefaciliteiten.

 

Kamertypen:

 

  • Deluxe rooms: deze kamers hebben een rood/bruin betegelde vloer en twee aparte bedden die tegen elkaar aan staan. Indien gewenst kunnen hier twee aparte bedden (twin beds) van gemaakt worden. De kamers zijn ruim en zien er mooi uit. Deze kamers hebben tuin – en zeezicht maar geen terras of balkon.
  • Garden view suite rooms: vrijwel gelijk aan de deluxe rooms, maar met twee verschillen, namelijk een bad in de badkamer en een terras/balkon met uitzicht over de tuin.
  • Seaview suite rooms: gelijk aan de garden view suite rooms, maar met het verschil dat u vanaf het balkon zeezicht heeft.
Voorzieningen

Met maar liefst 4 restaurants en een bar is er voor ieder wat wils in dit hotel. Daarnaast zijn er 2 zwembaden aanwezig, waarvan er eentje bedoeld is voor kinderen. Verder is er een spa en gym te vinden in het hotel, en kunnen sportievelingen zich vergrijpen aan o.a. tafeltennis, snooker en beachvolleybal. Ook is er Wifi te vinden in The Palms.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.