Beruwala, Eden resort & Spa

Sri Lanka

In dit luxe hotel zal het u aan niets ontbreken. U kunt hier heerlijk lang het strand wandelen. Baantjes trekken in het gigantische zwembad en genieten van heerlijke cocktails bij de rooftop cocktailbar.

Locatie

Gelegen aan het goudgele strand van Beruwala.

Accommodatie

Er zijn totaal 158 kamers, verdeeld over 4 verdiepingen. Er zijn kamers met zowel tweepersoonsbedden en kamers met twee aparte bedden. Een extra bed kan in elke kamer bijgeplaatst worden. Alle kamer hebben airconditioning, een kluisje, een minibar en koffie- en theefaciliteiten.

 

Kamertypen:

  • Superior rooms: ruime en gezellige kamers met een houten vloer en een balkon.
  • Deluxe rooms: zijn hetzelfde als superior rooms, maar aan het zwembad gelegen met uitzicht over de tuin. Ook hebben deze kamers een bad in de badkamer
  • Superdeluxe rooms:ook weer gelijk aan bovenstaande, maar vanaf het balkon heeft u uitzicht over de tuin, het zwembad en de Indische Oceaan.
  • Paradise rooms: Deze kamers zijn ruimer en u heeft de beschikking over een butler, een nespressomachine en een pillowmenu (u kunt via dit menu zelf bepalen welk kussen u wilt).
Voorzieningen

Het hotel heeft 3 restaurants, 2 bars (waaronder een rooftop cocktailbar) een groot zwembad met een kinderdeel, spa, gym,shopping arcade en een klein bibliotheekje.

Tevens is er een speltuimte met tafeltennis en een snookerruimte, een animatieteam en een duikschool. Er is wifi aanwezig.