Beruwala, Cinnemon Bey

Sri Lanka

In dit resort zal het u aan niets ontbreken, door de vele restaurantjes. Er is zelfs een speciale ijsbar waar verschillende soorten ijsjes besteld kunnen worden.

Locatie

De ligging is aan het strand van Beruwala.

Accommodatie

Het resort telt 200 kamers, verdeeld over drie verdiepingen en over twee vleugels. De deluxe kamers en de suites hebben een eigen vleugel en kunnen gebruik maken van een eigen zwembad, een eigen restaurant en een eigen bar. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en met 1 tweepersoonsbed (double rooms). Eveneens heeft men kamers met verbindingsdeur tussen twee kamers, ideaal voor gezinnen.

 

Kamertypen:

 

  • 170 superior rooms: De kamers zijn erg smaakvol ingericht met veel hout en mozaïek. Alle kamers hebben een terras of een balkon met uitzicht over de tuin en de zee. Deze kamers liggen in de linkervleugel van het hotel.
  • 28 deluxe rooms: deze kamers hebben een terras en een living in de kamer. Gasten die hier of in een suite verblijven mogen gebruik maken van een extra zwembad.
  • 2 suites: De suites liggen bovenin het hotel en hebben een eigen living en een eigen eetruimte. En niet te vergeten; een zwembad op het balkon met een fantastisch uitzicht.
Voorzieningen

Dit restaurant telt maar liefst 6 restaurants, 2 bars en een ijsbar. Verder is er een gym en spa, en is er Wifi aanwezig. Er zijn 2 zwembaden te vinden, waarvan het 2e bad alleen toegankelijk is voor gasten die in een ‘deluxe kamer’ of hoger verblijven.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.