Bentota, Club Villa

Sri Lanka

Erg leuk klein boutique-hotel welke ontworpen is door de bekende architect Geoffrey Bawa. Aan het einde van de tuin loopt een spoor waar af en toe een trein over rijdt. U kunt zelf kiezen hoe laat u wilt ontbijten en hoeft dus geen rekening te houden met de ontbijttijden van de accommodatie. Dat noemen wij nou echt vakantie!

Locatie

Op slechts enkele minuten lopen vanaf het strand van Bentota.

Accommodatie

Deze accommodatie heeft 16 kamers, verdeeld over twee verdiepingen. De standaardkamers bevinden zich op de begane grond en de deluxe kamers bevinden zich op de eerste verdieping.

 

Kamertypen:

  • 8 standaard kamers: prima kamers, ruim en alle faciliteiten die je van een hotel van deze klasse mag verwachten zijn aanwezig. Deze kamers bevinden zich op de begane grond met een terras met uitzicht over de tuin.
  • 7 deluxe kamers:zijn hetzelfde als de superior rooms, met dit verschil: deze kamers bevinden zich op de eerste verdieping met een privé balkon
  • 1 suite: Deze suite heeft een aparte living en slaapkamer. Een eigen tuintje, een terras en een badkamer met een jacuzzi en een regendouche.
Voorzieningen

 Er is een restaurant, met een zwembad. Tevens is er wifi aanwezig.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.