Hotels in Bentota

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Bentota. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Sri Lanka. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Bentota? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bentota, Paradise Road The Villa Bentota

Oud Srilankaans huis wat omgebouwd is naar het eerste boutique-hotelvan Sri lanka, door de bekende architect Bawa. Erg leuk: Paul Mc Cartney heeft hier ook overnacht.

Bentota, Marina Bentota

Prima middenklasse hotel wat erg gericht is op de watersport, omdat het ook aan een rivier gelegen is kunt u  hier het hele jaar watersport beoefenen.

Bentota, Lunuganga

Over een landweggetje komt u aan bij een groot hek. Vanaf het hek loopt u langs prachtige bomen in een paar minuten vrij steilomhoog.

Bentota, Club Villa

Erg leuk klein boutique-hotel welke ontworpen is door de bekende architect Geoffrey Bawa. Aan het einde van de tuin loopt een spoor waar af en toe een trein over rijdt.

Bentota, Centara Ceysands resort & Spa

Bijzonder met een kleine of een grote boot, afhankelijk van het aantal personen, wordt u naar de overkant van de Bentota rivier gebracht. Dit resort ligt tussen de Bentota rivier en de...

Iris2
Iris Druiven
Sri Lanka: klein en fijn! U kunt er met gemak 3 weken rondreizen en elke dag iets anders meemaken. Ideaal te combineren met de Malediven!
Contact met Iris
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.