Bouwsteen Boerenleven en olifanten

Tussen twee natuurparken in ligt de boerderij waar u enkele dagen te gast bent. Het boerenleven speelt zich rondom de gasten af. De boer neemt u mee op een wandeltocht tussen de gewassen. Meehelpen in de moestuin? Koken? Vissen? Het kan allemaal. Bovendien gaat u op safari, op zoek naar olifanten.  

Overnachten op een boerderij
Ontmoet de lokale bevolking
In alle rust op olifantensafari
Maleisie-Belum-Temenggor_2_621373
Julie
Na mijn rondreis door Sri Lanka is mijn passie voor andere culturen, ongerepte natuur en authentieke plekjes ontstaan.
Sri-Lanka-Renee
Renée
Sri Lanka is een prachtige bestemming. Niet al te groot, maar heel divers. Benieuwd naar mijn verhalen?

Reis van dag tot dag: Boerenleven en olifanten

Dag 1     Aankomst Wellawaya

Dag 2     Wellawaya

Dag 3     Vertrek Wellawaya

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Wellawaya

9763a3f5-b489-4612-ab26-b778095272d6 Sri-Lanka-Wellawaya-Werken-Platteland_1_380027

Waarschijnlijk heeft u al een aantal mooie plaatsen in Sri Lanka bezocht. De aankomende dagen komen daar een paar actieve, maar bijzondere dagen bij. Vanuit uw hotel reist u met een privéchauffeur naar Wellawaya. Daar wordt u opgewacht door de gastheer van uw verblijf en reist u door naar uw overnachtingsplaats: een ecolodge tussen twee natuurparken in.

 

Een primitief verblijf in een landelijke omgeving. Help mee op het land of in de moestuin. Misschien houdt u wel van koken en kunt u de gastvrouw helpen bij het bereiden van een heerlijk gerecht. Morgen is een traditionele kanotocht over het meer een echte aanrader. U komt helemaal tot rust en heeft kans het eerste wild te spotten. In dit gebied leven olifanten, krokodillen, herten en vogels. 

 

Overnachting in Wellawaya

Inclusief transfer, diner, koffie, thee en/of bier

Dag 2 Wellawaya

Sri Lanka-Pinnewela-olifanten1_1_379992

Sta vroeg op voor een ochtendwandeling. Vogels tjirpen en vliegen tussen de bomen. Daarna is het tijd voor het ontbijt en een kanotocht in de achtertuin. De hengels gaan mee, want u kunt heel goed vissen in de rivier. Misschien vangt u wel een lekker visje voor de lunch? 

 

Tijdens de lunch wordt er rijst met curry geserveerd. Hierna kunt u nog even uitrusten voordat de privésafari in de achtertuin begint. Bent u klaar om op safari te gaan? U slaapt op zo’n bijzondere plek dat de olifanten heel dichtbij kunnen komen. Vergeet uw camera niet, zodat u ook na de safari nog kunt nagenieten van het wild dat u vandaag voorbij zag komen.

 

Overnachting in Wellawaya

Inclusief ontbijt, excursies, lunch, safari, barbecue, koffie, thee en/of bier

Dag 3 Vertrek Wellawaya

Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van de lokale familie. Hopelijk heeft u de aankomende dagen genoten! U wordt weer naar de hoofdweg gebracht waar een andere privéchauffeur u op staat te wachten. Wat wordt de volgende bestemming? Nog meer safari in Yala National Park? Of reist u af naar de zuidelijke stranden?

 

Inclusief ontbijt, transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën