Bouwsteen Zoek de rust in Wellawaya

De aankomende dagen overnacht u op een bijzondere locatie: tussen twee natuurparken in. Olifanten leven in de achtertuin, dus de kans is groot dat u de eerste dag al olifanten voor bij ziet rennen. Het worden actieve dagen, waar veel tijd is om uit te rusten en te genieten van deze unieke plek. U gaat op safari, kunt een kanotocht maken, meehelpen in de keuken en geniet volop van de serene omgeving.

Overnachten op een boerderij
Ontmoet de lokale bevolking
In alle rust op olifantensafari
Sri-Lanka-Renee
Renée
Sri Lanka is een prachtige bestemming. Niet al te groot, maar heel divers. Benieuwd naar mijn verhalen?

Reis van dag tot dag: Zoek de rust in Wellawaya

Dag 1     Aankomst Wellawaya

Dag 2     Wellawaya

Dag 3     Vertrek Wellawaya

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Wellawaya

Sri-Lanka-Wellawaya--Kanovaren_1_380009 Sri-Lanka-Wellawaya-Werken-Platteland_1_380027

Waarschijnlijk heeft u al een aantal mooie plaatsen in Sri Lanka bezocht. De aankomende dagen komen daar een paar actieve, maar bijzondere dagen bij. Vanuit uw hotel reist u met een privéchauffeur naar Wellawaya. Daar wordt u opgewacht door de gastheer van uw verblijf en reist u door naar uw overnachtingsplaats: een ecolodge tussen twee natuurparken in.

 

Een primitief verblijf in een landelijke omgeving. Help mee op het land of in de moestuin. Misschien houdt u wel van koken en kunt u de gastvrouw helpen bij het bereiden van een heerlijk gerecht. Morgen is een traditionele kanotocht over het meer een echte aanrader. U komt helemaal tot rust en heeft kans het eerste wild te spotten. In dit gebied leven olifanten, krokodillen, herten en vogels. 

 

Overnachting in Wellawaya

Inclusief transfer, diner, koffie, thee en/of bier

Dag 2 Wellawaya

Sri Lanka-Pinnewela-olifanten1_1_379992

Sta vroeg op voor een ochtendwandeling. Vogels tjirpen en vliegen tussen de bomen. Daarna is het tijd voor het ontbijt en een kanotocht in de achtertuin. De hengels gaan mee, want u kunt heel goed vissen in de rivier. Misschien vangt u wel een lekker visje voor de lunch? 

 

Tijdens de lunch wordt er rijst met curry geserveerd. Hierna kunt u nog even uitrusten voordat de privésafari in de achtertuin begint. Bent u klaar om op safari te gaan? U slaapt op zo’n bijzondere plek dat de olifanten heel dichtbij kunnen komen. Vergeet uw camera niet, zodat u ook na de safari nog kunt nagenieten van het wild dat u vandaag voorbij zag komen.

 

Overnachting in Wellawaya

Inclusief ontbijt, excursies, lunch, safari, barbecue, koffie, thee en/of bier

Dag 3 Vertrek Wellawaya

Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van de lokale familie. Hopelijk heeft u de aankomende dagen genoten! U wordt weer naar de hoofdweg gebracht waar een andere privéchauffeur u op staat te wachten. Wat wordt de volgende bestemming? Nog meer safari in Yala National Park? Of reist u af naar de zuidelijke stranden?

 

Inclusief ontbijt, transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën