terug naar overzicht

Stedentrip Singapore

In het kort over Stedentrip Singapore

Singapore is een populaire bestemming voor een stopover aan het begin of einde van een reis door Azië. In dit kleinste land van Zuidoost-Azië kijkt u uw ogen uit. De geschiedenis van de stad is terug te vinden in de koloniale gebouwen, en de immens hoge wolkenkrabbers en moderne winkelcentra stralen de welvaart van Singapore uit. Oosterse sferen proeft u in Chinatown en Little India.

In de natuurparken, dieren- of botanische tuinen kunt u de rust en ruimte opzoeken. Sentosa Island, een klein eilandje voor de kust van Singapore, is dé plek om de bevolking (met name de jeugd) van Singapore te ontmoeten. Er zijn musea, een groot aquarium, leuke strandjes en mogelijkheden tot wandelingen in de natuur. Singapore is een bestemming op zich!

P1010358

Route

Dag 1  Aankomst Singapore

Dag 2  Singapore

Dag 3  Singapore

Dag 4  Vertrek Singapore

P1010099

Maatwerk

Deze bouwsteen is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Singapore. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tips

  • Heeft u minder tijd? Als u twee nachten in Singapore verblijft heeft u voldoende tijd om een goede indruk van de stad te krijgen.
  • Vanuit Singapore kunt u gemakkelijk over land per bus, trein of taxi-transfer doorreizen naar West-Maleisië of per...

Overige informatie

Vervoer
Het vervoer is niet inbegrepen tijdens deze bouwsteen.

 

Aantal deelnemers
U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is. Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

De vluchten naar Singapore
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.