terug naar overzicht

Stedentrip stad en strand

In het kort over stedentrip stad en strand

Na een bezoek aan de bruisende stad Singapore even bijkomen van alle indrukken op het bounty-strand van Tioman. Dat klinkt toch als een heerlijke combinatie?! De eerste dagen in Singapore kijkt u uw ogen uit. Uw dagen zijn gevuld om zoveel mogelijk van deze veelzijdige stadstaat te kunnen zien.

En daarna even op adem komen op bounty-eiland Tioman. Ontspannen met een goed boek op een strandbedje onder een palmboom op het witte zand. Even de snorkel op om de kleurrijke vissen te bewonderen. Genieten!

Maleisie-WestMaleisie-Tioman-underwaterdiving shutterstock_78041992(11)

Route

Dag 1  Aankomst Singapore

Dag 2  Singapore

Dag 3  Singapore - Tioman (Maleisië)

Dag 4  Tioman

Dag 5 Tioman

Dag 6  Vertrek Tioman

Singpore bomen

Maatwerk

Deze bouwsteen is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Singapore en Maleisië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.
 

Tioman-palmbeachcoastline(10)

Tips

  • Heeft u meer tijd? Voeg dan een dag in Singapore toe. Er is voldoende te zien en beleven in deze bruisende stadstaat om nog een dag te vullen.
  • Na deze bouwsteen kunt u prima verder op rondreis door Maleisië.
  • Deze bouwsteen kunt u ook andersom boeken. U eindigt dan uw rondreis door Maleisië op Tioman, en verblijft daarna nog een paar nachten in Singapore.

Overige informatie

Vervoer
U reist per privé-transfer tussen Singapore en Mersing. Met de openbare ferry vaart u van Mersing naar Tioman en weer terug.

 

Aantal deelnemers
U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is. Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

De vluchten naar Singapore en/of Maleisië
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Reisperiode Tioman

Tijdens onze wintermaanden, van november tot en met maart, is het weer aan de oostkust van Maleisië in de regel niet goed. Er kunnen zware en heftige moesson regens vallen. De resorts op Tioman zijn in deze periode gesloten; mede doordat de zee te ruig is waardoor de ferry-overtochten niet uitgevoerd kunnen worden. Reizen naar de westkust van Maleisië is in deze periode qua klimaat wel aan te raden. 

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.