Stedentrip Singapore Airlines Stopover

Singapore Airlines biedt hele leuke en voordelige stopover programma’s. Een goede reden om een paar dagen Singapore op te nemen in uw reisschema. Alleen als u in Singapore arriveert en later weer vertrekt met een vlucht van Singapore Airlines kunt u hier gebruik van maken. Met de stopover van Singapore Airlines heeft u allerlei extra’s.

U krijgt gratis toegang tot vele (attractie)parken, dierentuinen, musea en overige bezienswaardigheden. Met de Hop On Hop Off bus verkent u de stad (de tickets zijn inbegrepen). Verder krijgt u op vertoon van uw instapkaart korting in vele winkels en restaurants.

Veel gratis entrees
Hop On Hop Off bus
Korting winkels en restaurants
Lara
Lara
Singapore is een leuke stop-over bestemming. Deze compacte stad kunt u gemakkelijk in één á twee dagen bezoeken.

De reis van dag tot dag: Singapore Airlines Stopover

Dag 1  Aankomst Singapore

Dag 2  Singapore

Dag 3  Vertrek Singapore

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Singapore

Azie-Singapore-skyline Azie-Singapore-kleurrijke-winkels

U arriveert per vlucht van Singapore Airlines op de luchthaven van Singapore. Per bus wordt u samen met andere reizigers naar uw stopover hotel gebracht.

 

Informatie Singapore:

Singapore is een unieke en multiculturele stadstaat, zoals geen ander in de wereld. In deze welvarende stad komt alles samen, van historisch tot futuristisch, van westerse luxe tot oosterse sferen. De geschiedenis van de stad vindt u terug in de originele, koloniale gebouwen zoals het Parlementsgebouw en het Victoria Theatre. De immens hoge wolkenkrabbers stralen de welvaart van de stad uit. Een van de bekendste winkelstraten is ongetwijfeld Orchard Road. U vindt hier verschillende hypermoderne winkelcentra waar echt alles te koop is, tot de meest exclusieve en duurste merken. Chinatown is het culturele hart met zijn vele tempels, verkopers en kleine winkeltjes. Little India doet denken aan een Oosterse bazaar. Mocht u geen behoefte hebben aan drukte dan kunt u één van de natuurparken, dierentuinen of mooie botanische tuinen buiten het centrum bezoeken. Sentosa Island is ook een bezoek waard. Het is een eilandje vlak voor de kust van Singapore. Het is leuk om hier per kabelbaan heen te gaan en met de monorail terug. Er zijn verschillende goede musea, een groot aquarium, leuke strandjes en mogelijkheden tot wandelingen in de natuur. Bijzonder is het futuristische stadspark: Gardens by the Bay. Singapore heeft iedereen wat te bieden.

 

Overnachting in Singapore.

Inclusief transfer, gebruik Hop On Hop Off bus, gratis toegang tot/korting op vele bezienswaardigheden, korting in vele winkels en restaurants

 

Dag 2 Singapore

Een heel handige manier om in Singapore de bezienswaardigheden te bekijken is met de Hop On Hop Off bus. Een voorstel om uw dag in te delen: ’s Morgens naar de Botanische tuin en de Orchideeëntuin. Neem ruim de tijd om deze mooie botanische tuin te bekijken. Daarna één bushalte verder naar de bekendste winkelstraat van Singapore: Orchard Road. Er zijn talloze shoppingmalls. Bezoek er in ieder geval één; ook dit hoort echt bij Singapore. Een leuk adresje voor de lunch: Food Republic op 435, Orchard Road. Hier heeft u het idee op een Aziatische markt te eten. Verder naar Little India om de Sri Veeramakaliamman tempel te bekijken en dan naar Arab Street met een mooie moskee. Aan het einde van de middag naar Marina Bay. Het is heel leuk (maar wel erg prijzig) om een drankje te drinken op het dakterras van het Marina Bay Sands Hotels. Wat een uitzicht! In plaats van een drankje op het dakterras, kunt u ook in het reuzenrad (één van de grootste ter wereld). Daarna doorlopen naar de Singapore River. Langs de bekende Merlion, een beeld dat een kruising tussen een vis en een leeuw voorstelt. Landinwaarts loopt u langs de oude hangbrug en langs het oude parlementsgebouw over de kades. Daarna kunt u een boottochtje met een klein bootje over de Singapore River maken. ’s Avonds lekker eten op één van de vele terrasjes langs de Singapore River. In de oude kleurrijke pakhuizen zitten veel restaurantjes.

 

Overnachting in Singapore.

Inclusief ontbijt, gebruik Hop On Hop Off bus, gratis toegang tot/korting op vele bezienswaardigheden, korting in vele winkels en restaurants

Dag 3 Vertrek Singapore

Azie-Singapore-skyline-by-night

Per bus wordt u samen met andere reizigers naar de luchthaven gebracht. U vertrekt met een vlucht van Singapore Airlines naar uw volgende bestemming.

 

Inclusief ontbijt en transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën