terug naar overzicht

Stedentrip Singapore Airlines Stopover

In het kort over Singapore Airlines Stopover

Singapore Airlines biedt hele leuke en voordelige stopover programma’s. Een goede reden om een paar dagen Singapore op te nemen in uw reisschema. Alleen als u in Singapore arriveert en later weer vertrekt met een vlucht van Singapore Airlines kunt u hier gebruik van maken. Met de stopover van Singapore Airlines heeft u allerlei extra’s.

U krijgt gratis toegang tot vele (attractie)parken, dierentuinen, musea en overige bezienswaardigheden. Met de Hop On Hop Off bus verkent u de stad (de tickets zijn inbegrepen). Verder krijgt u op vertoon van uw instapkaart korting in vele winkels en restaurants.

Singapore_Airlines (5)

Route

Dag 1  Aankomst Singapore

Dag 2  Singapore

Dag 3  Vertrek Singapore

Singpore bomen

Maatwerk

Deze stedentrip is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Singapore. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen.

 

Tips

  • Heeft u meer tijd? Voeg dan een nachtje toe aan uw stopover. Er is voldoende te zien en beleven in Singapore om nog een volle dag te vullen.

Overige informatie

Vervoer
Samen met andere reizigers reist u per bus tussen de luchthaven en uw hotel en terug. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van de Hop On Hop Off bus.

 

Aantal deelnemers
U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is. Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

De vluchten naar Singapore met Singapore Airlines
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Opmerking

U kunt deze stopover alleen boeken als u vliegt met Singapore Airlines naar een andere bestemming in Azië (of Australië) met een tussenstop in Singapore.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne