Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Filters
Regio Singapore

Singapore, Furama Riverfront

Het Furama Riverfront is een prima, maar wel vrij standaard hotel met een goede ligging in Singapore. De bedden zijn goed, en er is een warme douche.

Singapore, Goodwood Park Hotel

Een stijlvol hotel met ruime kamers in een prachtig koloniaal gebouw van meer dan honderd jaar oud op een grondgebied van maar liefst zes hectare groot. 

Singapore, Grand Pacific Hotel

Prima hotel in het centrum van Singapore. Het Grand Pacific Hotel is een wat ouder hotel met een stijlvolle uitstraling.

Singapore, Marina Bay Sands

Het Marina Bay Sands is één van de meest spectaculaire en bekende hotels in Singapore. Het gebouw zelf is met zijn drie hoge torens al een modern architectonisch hoogstandje, maar...

Singapore, Raffles Hotel

The Raffles is een begrip in Singapore, en niet alleen vanwege de beroemde cocktail ‘Singapore Sling’ die hier is bedacht.

Singapore, The Scarlet

Luxe boutique hotel met ruime kamers verspreid over 13 gerenoveerde, traditionele shophouses.

Singapore, V Hotel Lavender

Fijn groot stadshotel met nette kamers en een gunstige prijs. Gelegen aan de rand van het centrum, maar vlakbij een metrostation.

Singapore, Village Hotel Albert Court

Charmant hotel gevestigd in een rijtje prachtig gerestaureerde koloniale winkelpanden. Hier logeert u echt in Aziatische sferen, maar dan wel in hele comfortabele kamers.

Lara
Lara
Singapore is een leuke stop-over bestemming. Deze compacte stad kunt u gemakkelijk in één á twee dagen bezoeken.
Contact met Lara