Singapore, Marina Bay Sands

Singapore

Het Marina Bay Sands is één van de meest spectaculaire en bekende hotels in Singapore. Het gebouw zelf is met zijn drie hoge torens al een modern architectonisch hoogstandje, maar vooral bijzonder is het grote skypark op het dak met restaurants, bars, uitzichtpunt en infinity pool (het lijkt of u zo van de rand af kunt zwemmen). Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van het hotel; een goede reden om in dit moderne luxe hotel te verblijven.

Tip: een verblijf in Marina Bay Sands is vrij prijzig. U kunt er ook voor kiezen om dit hotel met een ander hotel in Singapore te combineren. Bijvoorbeeld twee nachten in het sfeervolle boutique hotelletje Naumi Liora in Chinatown en dan nog een nachtje in het Marina Bay Sands. Twee leuke, maar heel verschillende hotels; een mooi contrast!

Locatie

Zoals de naam al doet vermoeden bevindt het Marina Bay Sands zich in de moderne wijk Marina Bay. In de directe omgeving zijn vele restaurants en winkels te vinden; al hoeft u daar het hotel eigenlijk niet voor uit. Vlakbij het hotel bevindt zich een metrostation. Met de metro reist u gemakkelijk naar de andere wijken en bezienswaardigheden van Singapore.

Accommodatie

Het Marina Bay Sands heeft maar liefst 2560 kamers, onderverdeeld in 12 kamertypen. Hieronder beschrijven wij de drie meest gangbare kamertypen, maar natuurlijk kunt u alle kamertypen via ons boeken. Alle ruime luxe kamers van het Marina Bay Sands hebben prachtig uitzicht door ramen van vloer tot plafond. Ze beschikken over airconditioning, TV, minibar, kluisje, badkamer met bad en/of douche en toilet en een kingsize tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden.

 

Kamertypen:

·       Deluxe Room: ruime kamer, badkamer met douche.

·       Premier Room: nog ruimer, met badkamer met bad en douche. Gelegen op de 19de etage en hoger, dus met mooi uitzicht over de stad.

·       Family Room: met kingsizebed en twee éénpersoonsbedden in één ruimte, balkon met zitje, badkamer met bad en douche en een extra toilet. En met een Nespresso koffiezetapparaat.

Voorzieningen

Het kan niet gek genoeg; een verblijf in het Marina Bay Sands valt te vergelijken met een verblijf in Las Vegas. Het Marina Bay Sands is vooral bekend vanwege het skypark met restaurants, bars, uitzichtpunt en overloopzwembad. Maar is er meer, veel meer! Er is een theater waar u musicals en concerten kunt bijwonen. Ook zijn er diverse musea. Hoewel het buiten 30 graden is, kunt u in het Marina Bay Sands uw schaatsen onderbinden en een rondje op de ijsbaan.

Er is een winkelpromenade in het gebouw, met een kanaaltje waarover u tochtjes per sampan (traditionele Chinese boot) kunt maken. Er zijn maar liefst 20 restaurants en diverse bars in het hotel. Diverse topchefs koken voor het Marina Bay Sands, maar als u gewoon een pizza wilt is die mogelijkheid er ook. Verder is er een casino, een wellness-centrum en een fitness ruimte. Bijzonder leuk om te zien: iedere avond is er een lasershow vanaf de dak van het hotel!

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën