Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Tijdelijk aangepaste voorwaarden. Geen aanbetaling & kosteloos annuleren tot wel 6 weken voor vertrek.Lees meer

#BlijfThuis #DroomWeg

Dit had niemand zien aankomen, wat een gekke tijden. Vanwege het coronavirus zit iedereen is nu zoveel mogelijk thuis en een mooie reis maken zit er voorlopig ook niet is. Dit gaat ons erg aan het hart, maar denken aan de toekomst en bedenken hoe uw volgende verre reis eruit gaat zien kan wel al, en is natuurlijk erg leuk! Doe hier inspiratie op met onze reisblogs, lees tips van onze reisspecialisten en maak je plannen alvast concreet voor als het reizen wel weer kan.

#DroomWeg

Nu u vooral thuis zit zijn er waarschijnlijk genoeg momentjes om even weg te dromen. Wegdromen naar de bestemming die op uw bucketlist staat. Doe hier alvast wat inspiratie op voor uw volgende reis. Onze reisspecialisten reizen veel, pirvé en voor Van Verre. Lees hun blogs om te ontdekken wat een mooie toevoeging zou zijn voor uw verre reis.

Onbekende plekken in Chili

Onbekende plekken in Chili

Safari tips

Safari tips

Ontdek het Diëng Plateau

Ontdek het Diëng Plateau

Beleef Botswana vanuit huis

Onze reistips

Bij Van Verre worden uw reiswensen samengevoegd tot een perfecte reis op maat speciaal voor u. Onze reisspecialisten horen graag uw reiswensen en maken hier de reis van dat volgens hen het beste bij u past. Op onze website vindt u voorbeeldreizen die u ter inspiratie kunt gebruiken voor uw reis. Deze voorbeeldreizen zijn door onze reisspecialisten met veel toewijding en plezier in elkaar gezet en brengen u naar de mooiste plekken van uw te bezoeken bestemming. Elke aanpassing of toevoeging aan de voorbeeldreizen is mogelijk. 

Reisspecialisten Wim en Eva delen hun top 3 favoriete voorbeeldreizen met u.

Wij zijn er voor u

In deze tijden van afstand houden, werken ook wij vanuit huis. Nog steeds zijn wij bereikbaar voor u tussen 09:00 en 18:00 uur om uw vragen te beantwoorden of om samen misschien al wat te gaan bedenken voor uw volgende reis, zodra het weer kan.

Wij helpen u graag!

 

Van Verre werkt thuis