Puno, Sol Plaza

Peru

Middenklasse hotel gelegen in het hart van Puno op loopafstand van Plaza de Armas. U slaapt in een moderne kamer en kunt ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt.

Locatie

Midden in het centrum van Puno. Om de hoek vindt u het centrale plein (Plaza de Armas) met de kathedraal. Het hotel is omringd met winkeltjes en restaurants en u loopt in 15 minuten naar het Titicacameer.

Accommodatie

Sol Plaza heeft 50 modern ingerichte kamers. Er zijn grote ramen, waardoor u uitkijkt op de stad en hopelijk een stukje meer. Dit hangt helemaal af van de verdieping waarop u slaapt. Hoe hoger, des te meer kans dat u het Titicacameer ziet. Mocht u op de eerste verdieping slapen dan heeft het hotel een uitzichtpunt op de bovenste verdieping, zodat ook u kunt genieten van het prachtige uitzicht.

 

Er staan comfortabele bedden en een gevulde minibar. Er is Wifi, een kluisje, verwarming en televisie aanwezig. In de badkamer komen marmeren accessoires terug en er is een haardroger aanwezig.

 

’s Ochtends geniet u van een ontbijtbuffet in het restaurant. ’s Avonds kunt u het beste de omgeving verkennen en ergens in de buurt een leuk restaurant uitkiezen.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Wasservice
  • Restaurant
  • Tours
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën