Perurail Titicaca Trein

Peru

Geniet van een adembenemend uitzicht als u per trein de Andes doorkruist. Een luxe treinrit van Puno naar Cuzco of in tegengestelde richting. Geniet van een hapje en een drankje en laat u verwennen. De rit is voorbij voor u er erg in heeft.

Locatie

U reist van Puno naar Cuzco of vice versa. U stapt vroeg in de ochtend in de trein en komt tegen de avond aan op uw bestemming. Een treinrit van ongeveer 10,5 uur. Vanaf Puno ziet de route er als volgt uit: Puno – Juliaca - La Raya – Urcos – Cuzco.

Accommodatie

U gaat aan boord bij het treinstation in Puno of Cuzco en wordt begeleid door lokale muzikanten die op de achtergrond hun muziek te horen brengt. Er gaan ook een aantal muzikanten mee aan boord die u tijdens de reis vergezellen met muziek en dans.

 

Eenmaal aan boord geniet u van complete service en luxe. De bediening loopt regelmatig langs om u te voorzien van eten en drinken. De lunch en afternoontea zijn inbegrepen.

 

De inrichting van de trein stamt uit de jaren 20. Grote, ruime stoelen en aangeklede tafels. De trein heeft zelfs een openluchtcoupé waar u prachtige foto’s kunt maken. Halverwege stopt de trein bij het uitzichtpunt La Raya: het hoogste punt van de route. U heeft uitzicht over de vallei met op de achtergrond de hoge bergen van de Andes met hun besneeuwde bergtoppen.

 

De trein rijdt op geselecteerde dagen. Hieronder het schema:

       

 Maandag  Puno - Cuzco
 Dinsdag  Vandaag rijden er geen treinen

 Woensdag

 Cuzco - Puno
 Donderdag  Puno - Cuzco
 Vrijdag  Cuzco - Puno
 Zaterdag  Puno - Cuzco
 Zondag  Cuzco - Puno

 

Voorzieningen
  • Lunch en afternoontea
  • Openluchtcoupé
  • 2 restauratierijtuigen
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën