Lima, Villa Barranco Ananay

Peru

Kleinschalig en stijlvol, rustig gelegen, op een steenworp afstand van de oceaan. Een favoriet bij Van Verre.

Locatie

In de wijk Barranco komen steeds meer kleinschalige accommodaties. Oude villa’s die de rijke Peruanen vaak als tweede huis aan zee hadden, worden gerestaureerd. Er komen hotels en restaurants en kunstgaleries in. Barranco is rustiger dan Miraflores. Maar het is ook authentieker gebleven. En u hoeft zich zeker niet te vervelen. Er zijn restaurants in diverse prijsklassen, bars, cafés en winkels. Ook drie musea vindt u op loopafstand van Villa Barranco. De luchthaven ligt op ongeveer anderhalf uur rijden.

Accommodatie

Als u aan komt rijden, denkt u misschien even dat uw chauffeur bij het verkeerde adres stopt. Er hangt geen bordje aan de buitenkant. Het is een oude villa en het oogt nog steeds als een woonhuis. Oorspronkelijk komt het huis uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Het doet zeer persoonlijk aan. De kamers zijn klassiek ingericht met veel wit en hout. In alle kamers is een televisie, airconditioning, een ventilator en een kluisje. In totaal zijn er negen kamers. In sommige kamers is er een trap naar een ander deel. Heel fijn voor Nederlanders: de bedden zijn twee meter lang.

 

Kamertypes:

  • Juniorsuites met een bad met een douche erboven of alleen met een douche. De juniorsuites op de begane grond hebben een tuin, de juniorsuites op de eerste etage hebben een balkon.
  • Mastersuite met een heuse toren erbij waarvandaan u zelfs uitzicht op zee heeft.
  • Deluxe kamer. Wat kleiner.

 

De deluxe kamer kan samen met een juniorsuite gehuurd worden en dan kan er een kamer met tussendeur van gemaakt worden. Ideaal voor gezinnen. Een extra bed kan ook op de kamers erbij gezet worden. Het is een echt bed, geen sofa of opklapbed.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar op het dak met leuke zitjes
  • Wifi
  • Roomservice
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën