Lima, Second Home

Peru

Oud, stijlvol huis met klassieke kamers maar de verrassing zijn de drie modernere mirador-kamers, die boven de boulevard lijken te hangen.

Locatie

Bijna direct aan zee. Het hotel grenst direct aan de boulevard. Het ligt in de wijk Barranco, die helemaal hip wordt. Maar het is er nog een stuk rustiger dan in Miraflores. Barranco heeft ook nog veel meer zijn eigen karakter bewaard. Er staan prachtige villa’s, er wonen veel kunstenaars. Restaurants en winkels treft u op loopafstand van het hotel aan.

Accommodatie

De kamers zijn gevestigd in een prachtig oud huis. Het deed ons een beetje denken aan de Duitse vakwerk-stijl. De beeldhouwer Victor Delfin woonde hier. Veel van zijn creaties staan in het huis en in de tuin. In totaal zijn er acht kamers. Alle kamers hebben televisie, airconditioning en een ventilator. In de meeste kamers is een badkamer met bad en douche. Bij het huis ligt een tuin. Het hotel doet zijn naam echt eer aan. U voelt zich niet alsof u in een hotel verblijft, maar het is heel huiselijk. De eigenaresse woont er zelf ook. Zij heeft twee labradors, deze lopen bij het hotel rond. Er zijn trouwens veel trapjes, u dient goed trap te kunnen lopen als u hier verblijft.

De kamers zijn te verdelen in de kamers in het oude huis en de kamers met uitzicht op de boulevard, de zogenaamde mirador-kamers. De kamers in het oude huis zijn wat ouder. Sommige hebben tuinzicht, andere zeezicht. Er is een familiekamer met twee tweepersoonsbedden. In alle kamers staat een tweepersoonsbed. De Mirador-kamers zijn nieuwer en moderner, ze liggen in een apart gebouwtje. Dat lijkt tegen de rots geplakt te zijn. De Mirador-kamers zijn ruimer. Ze hebben een slaapdeel, een zitgedeelte en een balkon met hangmat en twee stoelen en een tafel.

Voorzieningen
  • Ontbijtrestaurant
  • Restaurant (met op sommige dagen is een menu van de dag voor het avondeten)

 

  • Zwembad
  • Tuin
  • Kluisjes bij de receptie
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën