Leymebamba, Rangra Wasi

Peru

Deze luxe accommodatie aan het einde van de vallei bij Leymebamba is adembenemend. Vanuit uw kamer kijkt u uit over de groene vallei. U kunt hier heerlijk eten en genieten van lokale gerechten, de zonsondergang bewonderen en op avontuur gaan in de omgeving en in de vallei.

Locatie

Gelegen nabij het traditionele dorpje Leymebamba. Een klein, rustig en ontspannen dorp met een klein museum welke de moeite waard is te bezoeken. Ga ook zeker naar de ruïnes van Kuelap, tombes van Revash of ga wandelen en paardrijden in de omgeving.

Accommodatie

De algemene ruimte van de lodge heeft een open haard en open diner-ruimte. Het is een fijne plek om te ontspannen met een boek, een spel te spelen of te genieten van het uitzicht. De accommodatie heeft twee bungalows en twee dubbele huisjes. Deze laatste kunnen perfect voor gezinnen gebruikt worden. Alle verblijven zijn uitgerust met een terrasje, badkamer en grote ramen met indrukwekkend uitzicht over de vallei. De Duplex cottage heeft een kleine woonruimte en een tweede slaapkamer met twee aparte bedden.

Voorzieningen
  • Restaurant                        
  • Excursiemogelijkheden               
  • Wasservice       

 

Het hotel heeft geen zwembad

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën