Huanchaco, Bracamonte

Peru

Als u van surfen houdt, dan is Bracamonte een perfect hotel. Gelegen op 10 minuten lopen van het stand en omringd door vele souvenirwinkels en restaurants.

Locatie

U loopt vanaf uw hotel zo naar het strand. In de omgeving kunt u een leuk souvenir voor thuis kopen of heerlijk wandelen over de boulevard. Op 15 minuten rijden vindt u de stad Trujillo. In het centrum kunt u een bezoek brengen aan de kathedraal of leuke Peruaanse winkels bezoeken.

Accommodatie

Bracamonte is een lichte, moderne accommodatie met 33 hotelkamers. Uw kamer is voorzien van een comfortabel bed, Wifi, televisie en eigen badkamer. Vanaf uw balkon kijkt u uit op de tuin of het zwembad.

 

Het hotel heeft een restaurant waar u vegetarisch, maar ook vis- of vleesgerechten kunt bestellen. Maar als u geen zin heeft om uit eten te gaan, is er ook een leuk alternatief. Een barbecue waar u uw eigen gerecht kunt grillen.

 

’s Ochtends kunt u in hetzelfde restaurant kiezen uit vier ontbijtmenu’s. Ook als u een paar dagen in Bracamonte verblijft, hoeft u zicht dus niet te vervelen.

 

Bekijk onderstaande video van Bracamonte:

 

Voorzieningen
  • Wifi
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Speeltoestellen
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën