Hotels in de Heilige Vallei

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in de Heilige Vallei. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Peru. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in de Heilige Vallei? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Calca, Amak Lodge

Geniet van de omgeving, liggend op een ligbed in de tuin. U verblijft in een moderne kamer met Peruaanse inrichting.

Ollantaytambo, El Alberque

Dit bed & breakfast is een historische accommodatie gelegen naast het treinstation. In de tuin vindt u passiebloemen, fuchsia’s en avocadobomen.

Ollantaytambo, Sol Natura

Gelegen op een hoogte van bijna 3800 meter, omringd door de prachtige bergen. Op 30 km afstand van de Machu Picchu.

Ollantaytambo, Tunupa Lodge

Een perfect hotel als u doorreist naar de Machu Picchu of Cuzco. Het hotel biedt uitzicht op de Nevado Verónica en op loopafstand vindt u het archeologische centrum van Ollantaytambo.

Urubamba, Casa Andina Premium Valle Sagrado

Een luxe accommodatie in de heilige vallei. Overnacht in een modern huisje met uitzicht op de vallei. Relax in een hangmat of ga op pad naar de ruïnes van Ollantaytambo.

Urubamba, Skylodge

Slapen aan een berg én genieten van de sterren in de lucht? Het kan! Een unieke ervaring die u waarschijnlijk nog nooit eerder heeft gehad.

Yucay, Sonesta Posada del Inca

U verblijft in het hart van de heilige vallei van de Inca’s. In de 18e eeuw was het hotel nog een klooster, tegenwoordig een prachtige accommodatie aan de voet van diverse bergen.

Peru-Cabanaconde-Judith
Judith
Voor mij voelt Latijns-Amerika als thuiskomen. De geuren, de mensen, het gevoel van contact met de aarde en ontelbaar veel mooie plekken.
Contact met Judith
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
Dit land heeft zoveel culturele schatten en zo’n diverse natuur, daar moet iedereen een keer kennis mee maken!
Contact met Tamara