Calca, Puma Wasi

Peru

Bent u op zoek naar ontspanning, natuur en cultuur? Dan is een overnachting in Puma Wasi een aanrader. U verblijft in een guesthouse in Calca, in de heilige vallei. Het verblijf is eenvoudig, maar voor het uitzicht moet u hier zijn.

Locatie

Gelegen in Calca, een Incastad. De favoriete plek voor vakantievierende Inca’s, vanwege het warme water. U geniet van een panoramisch landschap, kunt in de buurt vogels gaan spotten en uiteraard de archeologische bezienswaardigheden. Er zijn geen restaurants of winkels in de buurt, maar u kunt eten in het restaurant van het guesthouse.

Accommodatie

De accommodatie is gebouwd tegen de bergen aan. U verblijft in een eenvoudige kamer. Er staan alleen twee bedden in de kamer en een nachtkastje. Er is geen verwarming aanwezig. Wel is het vaak wat warmer in Calca, dan in de steden. Er zijn genoeg dekens en als u het echt koud krijgt, kunt u bij de receptie een draadloze verwarming vragen.

 

Wilt u liever onder de sterrenhemel slapen? Dat kan. Het hotel faciliteert tenten, zodat u buiten in de open lucht kunt slapen. Een bijzondere ervaring!

Voorzieningen
  • Medische post
  • Tours
  • Tafelvoetbaltafel