Amazone, La Perla Cruiseboot

Peru

Aan boord van deze prachtige boot vaart u over de Amazone.

Locatie

U vaart over de Marañon rivier en de Ucayali rivier. Dit zijn zijrivieren van de Amazone. De Amazone zelf is erg breed, dan ziet u minder. 

Accommodatie

Op La Perla zijn veertien hutten, in totaal passen er 28 passagiers aan boord. Alle hutten beschikken over een eigen badkamer.

 

Huttypes:

  • 9 standaardhutten, er is één kleine hut van 7m2 en de overige standaardhutten zijn 14m2. Sommige hutten hebben een patrijspoort, andere een echt raam. Er zijn hutten met een tweepersoonsbed en met twee eenpersoonsbedden. Deze hutten hebben géén balkon. Er is een kast, een bureau en er ligt een föhn.
  • 2 Amazonian view hutten. Deze hutten zijn 16m2. Er zijn Amazonian View hutten met een tweepersoonsbed of met twee eenpersoonsbedden. Hut nummer 3 en 4 delen een balkon. De faciliteiten in de hut zijn gelijk aan die van de standaardhutten. Er zijn 2 Amazonian View hutten die voor op het schip liggen.
  • 3 Superior hutten. Dit zijn de meest luxe hutten. Ze zijn 20m2 en hebben twee losse bedden, waarvan één groot bed gemaakt kan worden. De ramen hier zijn het mooiste: grote panoramische ramen.

 

Er kan een extra bed bijgeplaatst worden.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bovendek: binnen- en buitengedeelte.
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën