Bouwsteen Spectaculaire watervallen van Iguazu

Maak uw reis door Zuid-Amerika compleet en vlieg naar de imposante Iguazu watervallen, op de grens van Argentinië en Brazilië. Er is een goede vluchtverbinding met Lima. Op deze manier combineert u enkele van de hoogtepunten van Zuid-Amerika met elkaar. U verblijft in Foz do Iguazu en maakt zowel een dagexcursie naar de Argentijnse- als Braziliaanse kant.

Wat maakt deze reis bijzonder
Bezoek Argentinië en Brazilië
Per trein naar Devils Throat
Wandel door de jungle
Eva-profielfoto
Eva
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Prijsindicatie: vanaf € ,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

Reis van dag tot dag: Spectaculaire watervallen van Iguazu

Dag 1 Aankomst Iguazu

Dag 2 Iguazu - Argentijnse kant

Dag 3 Iguazu - Braziliaanse kant

Dag 4 Vertrek Iguazu

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Iguazu

Foz-Iguazu-Braziliaanse-kant-3-81df7704_1_334091 Foz-Iguazu-Argentijnse-kant-31(12)

Welkom in Brazilië!

 

De wereldberoemde watervallen van Iguazu zijn indrukwekkend. Over een lengte van drie kilometer storten 270 grotere en kleine watervallen zich naar beneden. De ligging is al even spectaculair: midden in het tropisch regenwoud. Als u de watervallen op zijn best wilt ervaren, bezoekt u het beste zowel de Argentijnse als de Braziliaanse kant. De stad Foz de Iguazu ligt aan de Braziliaanse kant van de watervallen en vormt een perfecte uitvalsbasis om de watervallen te bezoeken. Er zijn veel hotels, restaurants en winkels.

 

Overnachting in Foz do Iguazu, Brazilië.

Inclusief transfer

Dag 2 Iguazu - Argentinië

Foz-Iguazu-Argentijnse-kant-26(12) Foz-Iguazu-bewonderen-vanaf-het-water(12)

Van Brazilië reizen we af naar de Argentijnse kant van de Iguazu-watervallen. Vandaag reist u in een internationale groep. U wandelt over vlonderpaden en trappen naar boven. U ziet de watervallen van alle kanten. Vergeet uw poncho niet, want u kunt behoorlijk nat worden vandaag. Kom dichtbij en ervaar hoe krachtig het water naar beneden stort. Niet alleen de watervallen, maar ook de jungle is een bezienswaardigheid. Grote kans om was- en neusberen te zien.

 

Waarschijnlijk bent u tientallen foto’s verder als u in het treintje stapt naar de Devils Throat (Garganta del Diablo). U loopt over bruggetjes naar een soort centrifuge van water. Het geluid en het uitzicht zijn indrukwekkend. Tot slot bezoekt u het hoge circuit, zodat u nog beter zicht heeft op de watervallen. Loop het pad van 1200 meter af. Deze leidt u door de jungle en langs de waterkant. Er zijn diverse uitkijkpunten en kleine watervallen. Met een boot kunt u naar het San Martín eiland, dat midden in de rivier ligt. 

 

Overnachting in Foz do Iguazu, Brazilië.

Inclusief ontbijt, transport, Engelssprekende gids

Exclusief: entree

Dag 3 Iguazu - Brazilië

Foz-Iguazu-Braziliaanse-kant-9(16)

Vandaag bewondert u de Braziliaanse kant van de watervallen. Ook hier is een Nationaal Park rond de watervallen gemaakt. Er is een wandelpad van één kilometer waarvan u een goed uitzicht heeft op de 275 watervallen! Omdat de meeste watervallen aan de Argentijnse kant liggen, heeft u juist vanaf de Braziliaanse kant een mooi panoramisch overzicht. Geweldig!

 

Overnachting in Foz do Iguazu, Brazilië.

Inclusief ontbijt, transport, Engelssprekende gids

Deze excursie wordt uitgevoerd met andere reizigers.

Exclusief: entree

Dag 4 Vertrek Iguazu

Wat een mooie afsluiting van uw rondreis. Samen met een vertegenwoordiger reist u af naar de luchthaven van Foz do Iguazu.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.