El Valle de Anton, Park Eden Bed and Breakfast

Panama

Knus en gezellig. Een mooi gerestaureerd huis in oude stijl, midden in een prachtige tuin.

Locatie

In een prehistorische krater van een vulkaan ligt het groene dorp El Valle de Anton. Er zijn veel restaurants en enkele winkels. De omgeving nodigt uit om te wandelen. El Valle de Anton ligt hoog en het is er koel. Vooral liefhebbers van outdoor en vogels komen graag naar dit gebied. Het ligt op ongeveer drie uur rijden vanaf Panama City. De bed and breakfast ligt iets buiten het dorp.

Accommodatie

Er zijn slechts acht kamers. Er hangt echt een huiselijke sfeer. De bed & breakfast is eigendom van een familie. Rondom het huis ligt een grote tuin met gras, planten, bloemen en grote bomen die meer dan een eeuw oud zijn. De vegetatie trekt vogels en vlinders aan. Alleen al in de tuin kunt u de mooiste foto’s nemen. De kamers zijn gezellig ingericht. Iedere kamer is anders. Er is warm water.

 

Kamertypes:

  • Linda Vista House, een huisje met twee verdiepingen met twee slaapkamers, twee balkons, twee badkamers, een complete uitgeruste keuken, televisie. Het huis kan in zijn geheel verhuurd worden of per kamer. De kamers heten Nicole en Tiffany.
  • Nicole is de naam van de kamer op de eerste verdieping. De inrichting is romantisch. Er staat een hemelbed (een tweepersoonsbed). Daarnaast zijn er een kast en een bureau. Er is airconditioning, een ventilator en een balkon. Ook de kamer Tiffany ligt op de eerste verdieping. Hier staan twee losse bedden. Er is een houten stoel, een bureau en een balkon. Ook hier is airconditioning en een ventilator.
  • La Casita, een klein huisje met een tweepersoonsbed. Er is televisie, airconditioning, een fan, magnetron, koffiezetapparaat. Buiten is een soort binnenplaats met terras. In de badkamer is een bad.
  • Los Limoneros is een suite met een tweepersoonsbed. Er is een slaapbank, dus eventueel kan een derde persoon hier slapen. Een stoel en een bureau maken de kamer compleet. In de kamer is airconditioning, een ventilator, televisie, een koelkast en een koffiezetapparaat. Een klein terras hoort bij de kamer.
  • La Vie en Rose is een kleine maar knusse kamer met een tweepersoonsbed en twee losse bededen. In de badkamer staat een bad. In de kamers is airconditioning, een ventilator, televisie en een kleine koelkast.
  • Suite Tucán. Een ruime en lichte suite met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed en een mezzanine met een extra bed. Zeer geschikt voor gezinnen. Een badkamer en een keuken maken dit kamertype heel compleet. In de kamer staat een televisie. Buiten is een terras. Deze kamer is toegankelijk voor iemand die in een rolstoel zit.
  • Suite Colibrí, ruime suite met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Op de mezzanine is nog een bed. Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen dus. Er is een badkamer met bad. En de suite heeft een keuken. Er is een terras. In de kamer is televisie.
Voorzieningen
  • Ontbijtrestaurant
  • Gebruik van barbecue
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën