Waarom onze reizen anders zijn

De reizen en reizigers van Van Verre

Het is úw reis! Wat uw wensen ook zijn, onze landendeskundigen stellen een unieke reis samen. Dit doen wij al vijftien jaar vol passie. In 2000 opgericht door Emmy Nijman op een zolderkamer en inmiddels uitgegroeid naar een bloeiend bedrijf in een 18e-eeuws herenhuis in Monnickendam. Onze landendeskundigen gaan regelmatig zelf op reis, zodat wij u uit eigen ervaring kunnen adviseren bij uw reis op maat.

 

De reizigers van Van Verre

Van Verre richt zich op reizigers, die nieuwsgierig zijn, die ontdekken willen en geïnteresseerd in de cultuur en natuur van de te bezoeken gebieden en kiezen voor kwaliteit en flexibiliteit. De kwaliteit uit zich onder andere in het geboden transport en de hotels. De busjes zijn altijd airconditioned en van goede kwaliteit, de hotels variëren van prettige middenklasse tot sfeervolle luxe hotels en resorts.

 

Kwaliteitsreizen van Van Verre

Onze reizen zijn van een goed niveau. Wij hebben met zorg een netwerk opgebouwd met uitstekende partners in Azië. Deze selectie is met name gebaseerd op het kunnen hanteren van maatwerkreizen. Dat vergt een andere benadering dan het uitvoeren van standaardreizen. Wij bieden reizen die bij u passen. Dat kunnen reizen zijn voor twee personen, maar ook voor groepen. We hebben met een goede selectie van hotels prima afspraken kunnen maken.

 

We bieden rondreizen op maat aan, evenals rondreizen in internationaal gezelschap, strandvakanties, duikreizen en cruises. Ook kunt u kiezen voor autohuur met chauffeur; u kunt gaan en staan waar u wilt. Een echte reis is een persoonlijke belevenis. Bij ons reisoverzicht treft u een grote hoeveelheid zogenaamde voorbeeldreizen aan, goed uitgebalanceerde reisschema’s. U kunt deze uiteraard kiezen, er aanpassingen in aanbrengen of gewoon een totaal andere reis samenstellen. Graag regelen wij uw reis vanaf 7 overnachtingen.

 

Wij staan voor u klaar

Onze landendeskundigen ontmoeten u graag! Belt u even voor een afspraak op ons kantoor of bezoek een van onze informatiebijeenkomsten. Wij kunnen al uw vragen dan persoonlijk beantwoorden, want een reis is een individuele belevenis!

 

 

Benieuwd naar onze reizen? Kom gerust eens langs op onze informatiedagen of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.