Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Robin
Specialist Amerika

Robin

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Amerika

Mijn ouders houden van reizen en vanaf jongs af aan hebben ze mijn broer en mij meegenomen naar allerlei bestemmingen in Europa. Als 5 jarige was het tijd voor mijn eerste verre reis, op naar Curaçao. Toen ik mijn havo diploma haalde mocht ik van mijn moeder een reis uitkiezen. Hier hoefde ik niet lang over na te denken, het was tijd voor mijn allereerste reis naar Amerika! Samen met mijn moeder en broer vertrok ik naar Miami, met als afsluiting Key West. Een onvergetelijke reis!

 

Kennis maken met nieuwe plekken, culturen en mensen is iets wat ik geweldig vind. Het was dan ook geen verrasing dat ik koos voor de studie Internationaal Toeristisch Management. Gedurende mijn studie heb ik mooie studiereizen mogen maken en tijdens mijn stages heb ik als gids in Spanje en Amerika gewerkt. Hierdoor ben ik alleen maar meer gaan realiseren dat reizen echt mijn passie is en dat ik voor de leukste branche heb gekozen!

 

   

 

Mijn mooiste reis ooit

Afgelopen jaren heb ik heel veel mooie reizen mogen maken, dus dit is een lastige vraag. Als ik echt zou moeten kiezen, dan kies ik voor mijn rondreis van drie maanden door Amerika. Ik werkte als gids in San Diego in Californië en vanuit daar gaf ik tours naar onder andere Las Vegas, San Francisco en Los Angeles. Iets wat mij echt is bijgebleven zijn mijn bezoekjes aan de Grand Canyon, zeker in combinatie met Las Vegas. Vanuit de drukte van de stad kom je in een totaal andere wereld terecht waar je je ogen uitkijkt.

      

 

Het mooie aan deze periode in Amerika vind ik ook dat ik als gids deze geweldige plekken aan anderen mocht laten zien. Wat is er mooier dan je eigen ervaringen met andere te mogen delen? Hierdoor zie ik dit als mijn mooiste reis ooit. Al moet ik zeggen dat mijn laatste reis naar Amerika ook veel indruk op mij heeft gemaakt. In november 2022 ben ik samen met een vriendin naar New York geweest en wat een geweldige stad is dat!

Mijn bucketlist

Er staan nog zoveel bestemmingen op mijn lijst! Ik ben blij dat ik al het een en ander van de wereld heb mogen zien, maar er is nog zoveel meer te ontdekken. Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat ook Afrika mij heel erg trekt. Een rondreis door Zuid-Afrika of Tanzania staat daarom bovenaan mijn lijst.

 

Toen ik in het tweede jaar van mijn opleiding op zoek ging naar een stageplek had ik mijn peilen op Azië gericht, en dan voornamelijk op Bali. Ik heb mij toen heel erg in Azië verdiept en het lijkt mij ook geweldig om hier nog naartoe te mogen reizen. Uiteindelijk heb ik toch voor Amerika gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Maar hierdoor heb ik wel een goede reden om alsnog naar Azië te reizen!

 

Graag help ik u met het samenstellen van uw rondreis naar Amerika.

 

Robin

0299-475083

robin@vanverre.nl

Mijn favoriete Van Verre reizen
Zuid-Afrika-Krugerpark-Safari-Lodge
Voorbeeldreis Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika per auto: Country House en Safari Lodge

Zuid: Kaapstad > Franschhoek, wijnlanden > Oudtshoorn > Knysna, tuinroute > Oyster Bay. Midden: Durban > St. Lucia > Mkuze, wildpark. eSwatini (Swaziland): Ezulwini Vallei. Noord: Krugerpark, Big Five > Hazyview, Panoramaroute > Johannesburg.

Amerika-Arizona-Antelope-Canyon
Voorbeeldreis Verenigde Staten

Rondreis West-Amerika per auto: Zuidwest USA Compleet

Los Angeles > San Diego > Tucson, cowboys > nationale parken, Grand Canyon, Arches, Canyonlands, Capitol Reef, Bryce, Zion, Death Valley, Sequoia, Yosemite > Antelope Canyon > Monument Valley, Navajo’s > Las Vegas > San Francisco > Kustroute > Santa Barbara, strand.

Bali-Sanur-Vissersboot-Werken
Voorbeeldreis Indonesië

Rondreis Indonesië: Bali en Lombok

Bali: Denpasar > strand Sanur > Ubud > onbekend Blayu > dolfijnen Lovina > snorkelen Amed > rijstvelden Sidemen > Lombok: onderwaterwereld Gili Air > Tetebatu > Gili Asahan