René
Specialist Japan en Vietnam

René

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Japan en Vietnam

Tijdens mijn middelbare school-tijd kreeg ik de kans om een jaar op uitwisseling te gaan naar een Japanse highschool en daar is mijn passie voor dit land aangewakkerd. Na terugkomst ben ik Japans gaan studeren en heb daardoor ook na mijn uitwisseling meerdere keren voor langere tijd in Japan kunnen verblijven waardoor ik het land goed heb kunnen verkennen. Nu laat ik mensen kennis maken met dit veelzijdige en unieke land!

Ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn in een grote drukke stad als Osaka of Tokyo, maar Japan heeft ook prachtige natuur en berggebieden waar je rustig op jezelf kunt zijn. Wat mij betreft de gouden mix voor een vakantie-bestemming! 

Ninh Binh

 

Mijn mooiste reis ooit

Een combinatiereis Zuid-Korea/Japan, beginnend in de Koreaanse hoofdstad Seoul en na een rondreis van 1,5 week naar het zuiden met de boot over naar Japan. Een prachtige ervaring vol met verschillende landschappen, culturen en heerlijk eten!
Hoewel er tussen beide landen zeker overeenkomsten zijn in geschiedenis en cultuur vond ik het echt fantastisch om te ervaren hoe anders beide volken zijn.

 

Mijn reisblogs
Japan voor kunstliefhebbers

Japan voor kunstliefhebbers

Een nog onbekend stukje Japan

Een nog onbekend stukje Japan

De mooiste hotsprings in Japan

De mooiste hotsprings in Japan

Mijn inspectiereizen voor Van Verre

In 2018 ben ik voor Van Verre naar Vietnam geweest; uiteraard om hotels te inspecteren en nieuwe hotels te bekijken, maar ook om kennis te maken met het land. In 3 weken ben ik van Noord (Hanoi) naar Zuid (Ho Chi Minh Stad) gegaan en heb veel moois gezien onderweg. Hoogtepunt was een bezoek aan de zuidelijke eilandengroep Con Dao, waar het toerisme nog niet massaal op de kaart staat en waar je nog écht kunt ontsnappen aan de drukte en waar je een heerlijk rustig strandverblijf kunt plannen.

Vietnam   Vietnam   Vietnam

 

In het voorjaar van 2019 ben ik weer naar Japan geweest. Het lijkt erop dat ze daar eindelijk hebben begrepen dat Europeanen van leuke, strakke en moderne boutique-achtige hotels houden en er zijn dan ook flink wat nieuwe, mooie hotels bijgekomen. Onze lokale agent heeft mij meegenomen om een aantal nieuwe pareltjes te ontdekken in Tokyo en Kyoto, en er zitten echt een paar hele leuke tussen. In Japan is het aanbod dus tegenwoordig erg gevarieerd en ik weet zeker dat ik in overleg met u, úw ideale accommodatie kan vinden!   

Japan

 

Chili-Santiago-de-Chile-Santa-Lucia-Hill-Neptune-Fountain_3_432234

Mijn bucketlist

Een reis door Argentinië of Chili (of gewoon allebei!) met de nadruk op de immense natuurgebieden daar en uiteraard ook om de gastvrijheid te ervaren waar mijn collega’s van het Latijns-Amerika zoveel over vertellen. En om het af te maken dan ook het bijwonen van een voetbalwedstrijd van River Plate in Buenos Aires (bij voorkeur tegen Boca natuurlijk) of Colo-Colo in Santiago de Chile, die strijd en passie meemaken lijkt me echt een onvergetelijke ervaring.

Ik help u graag bij het samenstellen van uw reis naar Japan of Vietnam

 

René

0299-659654

rene.kerkhove@vanverre.nl

 

Mijn favoriete Van Verre reizen
Vietnam-VanVerre5
Vietnam

Rondreis Vietnam: Ontdek bijzonder Vietnam

Zuid-Vietnam: Ho Chi Minh City, Cu Chi tunnels - Mekongdelta - strand op Whale Island Centraal-Vietnam: Hoi An, My Son - Hue. Noord-Vietnam: Hanoi - rijstvelden Mai Chau - karstrotsen Ninh Binh - varen in Halong Bay.

Chili-Paaseiland1_1_432022
Chili

Rondreis Chili: Compleet Chili

Beste reisperiode: oktober t/m april

 

Santiago de Chili > San Pedro de Atacama > Pucón > Puerto Varas > Puerto Natales > Torres del Paine > Santiago de Chile > Paaseiland > Maipo Vallei