Noortje
Specialist Thailand en Namibië

Noortje

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Thailand, Namibië, Zuid-Afrika, Maleisië, Indonesië en Singapore.

Ik ben Noortje en ik woon sinds kort samen met mijn vriend in ons droomhuis in West-Friesland.

Naast reizen ben ik namelijk gek op interieur en design. Deze hobby oefen ik dan ook flink uit in ons eigen huis. Verder ben ik regelmatig bezig met reizen. Ik word zenuwachtig als er geen vakantie of stedentrip in het vooruitzicht ligt. Op mijn 19e maakte ik mijn eerste verre reis naar Azië. Samen met een vriendin en later met mijn vriend ben ik meerdere keren gaan reizen door Thailand, Maleisië en Singapore. Later volgde ook een reis naar Bali.

Na een aantal jaren in de wintersportbranche gewerkt te hebben zoek ik het nu verder op. Voor reizen naar Thailand of Namibië kunt u bij mij terecht.

 

    Noortje genieten in de sneeuw   

 

Mijn mooiste reis ooit

Dat zijn mijn reizen naar Zuid-Afrika en Namibië. Sinds mijn kennismaking met Zuid-Afrika in 2016 ben ik direct verliefd geworden! Tijdens deze reis hebben we zoveel verschillende landschappen mogen zien. De prachtige panoramaroute bij Hazyview, de reusachtige nijlpaarden bij St. Lucia en de tuinroute langs de zuidkust. Een voor een echt prachtig! Maar de hoogtepunten waren toch wel de safari (inclusief big five!), Kaapstad en de wijnvelden rondom Stellenbosch en Franschhoek.

 

In 2019 heb ik een lange rondreis gemaakt door Namibië. 3 weken lang zelf rondreizen met onze 4x4 en telkens weer een ander landschap wat voorbijkomt. Het land is zo uitgestrekt dat je écht weg bent van alles. De prachtige zandduinen in Sossusvlei zijn nog mooier dan je vooraf denkt en de vele wilde dieren onderweg maken de reis absoluut tot een hoogtepunt!

 

            

Mijn bucket list

Mijn bucket list is ontzettend lang. Maar als ik iets moet noemen zou ik heel graag nog eens naar Nieuw-Zeeland reizen. De natuur lijkt me echt prachtig!

Daarnaast ben ik nog nooit in Latijns-Amerika geweest en blijft Afrika mij enorm trekken. De combinatie van de safari’s in Tanzania en de bountystranden van Zanzibar lijkt me ultiem. Ook wil ik heel graag nog een keer terug naar Namibië om de delta’s in de caprivi strook te bezoeken in combinatie met Botswana en de Victoria Falls tussen Zambia en Zimbabwe. 

Mijn reisblog
5 excursietips in Namibië

5 excursietips in Namibië

Graag help ik u met het samenstellen van uw privéreis naar Thailand of Namibië.

 

Noortje

0299-659654

noortje@vanverre.nl

Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof. Mijn collega Nicole helpt u graag.

Mijn favoriete Van Verre reizen
Zuid-Afrika-Olifanten
Zuid-Afrika

Rondreis: Hoogtepunten van Zuid-Afrika

Noord: Johannesburg > Hazyview > Krugerpark. eSwatini (Swaziland): Ezulwini. Midden: St. Lucia > Durban > Port St. Johns. Zuid: Coffee Bay > Cintsa > Addo Elephant NP > Nature's Valley > Oudtshoorn > Hermanus > Stellenbosch > Kaapstad

Tanzania-Serengeti-Migratie
Tanzania

Rondreis Tanzania: Safari Tanzania

Noord: Arusha, Tarangire Nationaal Park - baobabbomen en olifanten, Ngorongoro Krater - safaritochten op de kratervloer, Serengeti NP / Ndutu NP, wildebeesten en zebra's, de Big Five.

Thailand-Mae-Hong-Son-Langnekken1_1_383679
Thailand

Rondreis Thailand: Thailand in vogelvlucht

Ideale reis tijdens onze zomer- en winterperiode.

 

Bangkok, tempels – River Kwai, Mae Klong treinmarkt – Ayutthaya, nachttrein Chiang MaiPai, theeplantages – Mae Hong Son, bergdorpen – Koh Samui, strand