Melany
Specialist Indonesië

Melany

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Indonesië, Thailand, Singapore, Vietnam, Cambodja en Zuid-Afrika.

Van kleins af aan reis ik al veel met mijn ouders. Van kamperen op de camping in Frankrijk tot een rondreis in Australië. Toen ik mijn vervolgopleiding moest kiezen, was het voor mij geen lastige keuze om te kiezen voor een toeristische opleiding. Hoe leuk is het om werk te kunnen combineren met je hobby!

Na mijn opleiding heb ik een mooie reis gemaakt door Zuid Oost Azië, waarbij ik onder andere Vietnam, Cambodja, Thailand en Indonesië heb bezocht. Tijdens deze reis heeft dit diverse continent echt mijn hart gestolen.

Naast reizen is duiken mijn grootste hobby. Bij het uitzoeken van de volgende bestemming, kijk ik altijd naar de duikmogelijkheden.

 

Melany in Vietnam    Melany duiken    Melany in Nieuw Zeeland

 

Mijn mooiste reis ooit 

Een van mijn favoriete reizen was een rondreis op Bali met mijn vriend. Bali is zo’n klein, maar fijn eiland waarbij je in een korte tijd onwijs veel kunt zien. Van de Balinese sawa’s, de prachtige groene rijstvelden, de hoge Sekumpum waterval tot de prachtige onderwaterwereld. Daarnaast is de Indonesische keuken één van mijn favorieten.

Ook heb ik een hele bijzondere wereldreis gemaakt. Tijdens deze reis zijn meerdere punten van mijn bucketlist afgevinkt, zoals het zwemmen met walvishaaien in Australië en stand up paddelen in de Stille Oceaan bij de eilanden van Frans Polynesië. Echt een droomreis!

 

Nusa Lembongan    Bali    Ankor Wat, Cambodja

 

 

Mijn bucket list

Er staat nog zoveel op mijn bucket list. Bovenaan staat duiken bij de eilanden van Raja Ampat, Indonesië. Toch wel ‘the place to be’ voor duikers. Daarnaast staat Latijns Amerika, met name Peru en Bolivia, erg hoog op mijn lijstje. De zoutvlaktes in Bolivia en de Machu Picchu in Peru lijken mij erg bijzonder.

 

Mijn inspectiereis voor Van Verre

In september mag ik voor Van Verre op inspectiereis naar Sumatra.

 

Graag help ik u met het samenstellen van uw privé-reis naar Indonesië.

 

Melany

0299-659657

melany@vanverre.nl

 

        

 

Mijn favoriete Van Verre reizen
Lombok-Gili-Meno-Paard
Bali

Rondreis Bali: Romantisch Bali en Gili

Krijg nu een kookcursus cadeau.

Zuid-westkust: Seminyak, breed zandstrand > Ubud, kunstenaarsdorp tussen rijstvelden > via Bratanmeer naar Lovina aan de Noordkust, spot dolfijnen > Padangbai > per boot naar bounty-eiland Gili Meno (Lombok).

Bali-Pemuteran-Menjangan1
Bali

Bouwsteen Bali: Bali onderwater

Noord- en Oost-Bali

 

Gevarieerde duik- en snorkellocaties langs noord- en oostkust: Pemuteran, tegenover het eiland Menjangan, met spectaculair rif > Amed, scheepswrak > vanuit Padangbai naar Nusa Penida.

draagsteropBalineserijstvelden
Bali

Bouwsteen Bali: Sawa-reis Bali

Noord- en Midden-Bali

 

Wandelen bij Blimbing, weelderig groene en eindeloze sawa’s > Munduk, tropisch regenwoud, koffieplantages, tweelingmeren > Jatiluwh, rijstterrassen zover het oog reikt.