Lisanne
Specialist Amerika, Indonesië, Australië en Nieuw-Zeeland

Lisanne

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Indonesië, Singapore, Zuid-Afrika, Amerika, Canada, Australië en IJsland.

Als klein meisje bladerde ik al vol verbazing door mijn grote kinderatlas. Ik wilde meer van de wereld zien! Een studie International Tourism Management kwam dan ook als geen verrassing, net zoals mijn keuze om een deel van deze studie aan de andere kant van de wereld door te brengen. Hier is mijn passie voor reizen grotendeels ontstaan.

 

Ik woon samen met mijn man in mijn geboorteplaats in West-Friesland, samen pakken wij iedere kans om een nieuwe reisbestemming te ontdekken, dichtbij maar voornamelijk ver weg. Als er nog niets op de planning staat, ga ik zenuwachtig op zoek naar nieuwe avonturen. Iets om naar toe te leven!

 

              

 

Mijn mooiste reis ooit

Mijn mooiste reis was zonder twijfel mijn reis naar Singapore en Indonesië. Deze reis had zoveel hoogtepunten! Van een wereldstad, naar de jungle en Orang-oetans op Sumatra, relaxen op het mooie Bali en als toppunt de meerdaagse boottocht door het Komodo Archipel. Echt een aanrader!
Naast deze reis heb ik nog meer hele mooie reismomenten die mij altijd bijblijven: Op safari in Zuid Afrika, raften door de groene omgeving van Ubud, duiken bij het Great Barrier Reef, het zien van een zonsverduistering in Australië, zwemmen naast een 7 meter lange walvishaai in Mexico, stedentrips in New York, San Francisco, Los Angeles & Toronto en nog veel meer. Onvergetelijk!

 

Great Ocean Road Australië    Duiken Great Barrier Reef    

 

Komodo, Indonesië    Sumatra, Indonesië    Lisanne in Kaapstad

Mijn favoriete Van Verre reizen
Tanzania-Zanzibar-Stonetown-fruitmarkt
Voorbeeldreis Tanzania

Rondreis Tanzania: Noord-Tanzania & Zanzibar

Noord-Tanzania: Arusha > Tarangire National Park, safari > Lake Manyara National Park - flamingo's > Serengeti National Park, de Big Five > Ngorongoro Krater > Zanzibar, slapen in Stonetown en relaxen aan de azuurblauwe oceaan.

Geniet van het prachtige uitzicht op Tomohon, Sulawesi
Voorbeeldreis Sulawesi

Rondreis Hoogtepunten van Sulawesi

Zuid-Sulawesi: Makassar > Bira, strand > Sengkang > Torajaland. Centraal-Sulawesi: Masamba > Tentena, Posomeer. Noord-Sulawesi: Tomohon > Tangkoko NP, jungle > eiland Bunaken, snorkelen en duiken