Lisanne
Specialist Indonesië

Lisanne

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Indonesië en Zuid-Afrika

Als klein meisje bladerde ik al vol verbazing door mijn grote kinderatlas. Ik wilde meer van de wereld zien! Een studie International Tourism Management kwam dan ook als geen verrassing, net zoals mijn keuze om een deel van deze studie aan de andere kant van de wereld door te brengen. Hier is mijn passie voor reizen grotendeels ontstaan!

 

Ik woon samen met mijn vriend in mijn geboorteplaats in West-Friesland, maar ik pak iedere kans om een nieuwe reisbestemming te ontdekken, dichtbij maar zeker ook ver weg. Als er nog niets op de planning staat, ga ik zenuwachtig op zoek naar nieuwe avonturen. Iets om naar uit te kijken!

 

Lisanne in Nusa Penida, Bali    Jatiluwih, Bali    Lisanne in Ubud, Bali

 

Mijn mooiste reis ooit

Ik kan niet één mooiste reis benoemen, Ik heb zoveel mooie reizen gemaakt met vooral hele mooie reismomenten die mij altijd bijblijven: Het zwemmen met de gracieuze reuze mantas bij Nusa Penida, op safari door Kruger National Park in Zuid Afrika, raften door de groene omgeving van Ubud, het zien van een totale zonsverduistering in Australië, zwemmen naast een 7 meter lange walvishaal in Mexico, duiken bij de Great Barrier Reef en de magische zonsondergangen vanaf Nusa Lembongan. Onvergetelijk!

 

Great Ocean Road Australië    Duiken Great Barrier Reef    Lisanne duiken Great Barrier Reef

 

Coba Mexico    Lisanne in Kaapstad    Nusa Penida, Bali

Mijn reisblog
Hoogtepunten van Nusa Penida

Hoogtepunten van Nusa Penida

Mijn bucket list

Er is nog zoveel te ontdekken! Dit jaar mag ik Singapore, de Orang-Oetans in Sumatra en een meerdaagse boottocht door het Komodo Archipel van mijn bucketlist aftikken.

Mijn droom is om met de walvissen te zwemmen in Tonga. Maar ik zou ook nog heel graag een cruise willen maken bij de eilanden van Raja Ampat en de migratie in Tanzania willen meemaken, dat lijkt mij zo bijzonder!

Verder staan Sri Lanka, Sulawesi, Costa Rica en Japan ook hoog op mijn lijstje.

 

Mijn inspectiereis voor Van Verre

Aankomende augustus mag ik naar Java voor Van Verre.

 

 

Graag help ik u met het samenstellen van uw privé-reis naar Indonesië.

 

Lisanne

0229-659657

Lisanne@vanverre.nl

Mijn favoriete Van Verre reizen
Sumatra-Bukit-Lawang-Orang-Oetan-1
Indonesië

Rondreis Hoogtepunten van Sumatra, Java en Bali

Noord-Sumatra: Medan - Bukit Lawang, orang oetans - Tobameer - Brastagi. West-Java: Jakarta - Bandung. Midden-Java: Borobudur - Jogyakarta. Oost-Java: Bromo - Kalibaru. Bali: Lovina - Munduk - Ubud - Sanur.

Tanzania-Zanzibar-Stonetown-fruitmarkt
Tanzania

Rondreis Tanzania: Noord-Tanzania & Zanzibar

Noord-Tanzania: Arusha, Lake Manyara - flamingo's, Serengeti Nationaal Park - de Big Five, Ngorongoro Krater - Tarangire, safari

Zanzibar - slapen in Stonetown en relaxen aan de azuurblauwe oceaan.

Indonesie-Sulawesi-Torajaland-huizen(9)
Sulawesi

Rondreis Hoogtepunten van Sulawesi

Zuid-Sulawesi: Makassar - Bira - Sengkang - Torajaland - Palopo. Centraal-Sulawesi: Tentena aan Posomeer - Donggala, strand. Noord-Sulawesi: Manado - Tomohon - Tangkoko NP - eiland Bunaken, snorkelen en duiken - vertrek Manado.