Lian
Reisspecialist Azië

Lian

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Bali, Singapore, Lombok en Thailand

Vanaf kinds af aan ben ik al bezig met het opzoeken van hotels, vluchten en activiteiten als ik met mijn ouders op vakantie ging. Toen ik moest kiezen wat ik wilde studeren kwam ik al snel bij de opleiding Toerisme uit, omdat ik energie krijg van het uitzoeken en regelen van dingen. En natuurlijk niet te vergeten: mijn passie voor reizen. Ik vind het geweldig om nieuwe plekken en culturen te ontdekken. Vroeger ging ik veel met mijn gezin op vakantie naar Thailand, heb ik met de trein een backpackreis door Europa gemaakt en heb ik een half jaar op Bali gewoond voor mijn stage.

 

        

 

Mijn mooiste reis ooit 

Mijn mooiste reis ooit vind ik lastig, maar als ik dan toch moet kiezen is mijn rootsreis die ik in 2013 heb gemaakt naar China en Thailand. Ik ben hier naar de toeristische steden geweest als Beijing en Bangkok, maar juist ook naar de plekken waar mijn roots liggen. Hier was ik met mijn gezin de enige toeristen. Dit was heel bijzonder, omdat je hierdoor het authentieke China en Thailand echt ontdekte.

 

            

Magnetic-Island-2-228fdb55

Mijn bucketlist

Ik wil nog veel van de wereld zien, maar hoog op mijn lijst staat een rondreis door Australië. De combinatie van natuur en steden in dit land lijkt mij geweldig en het bezoeken van Bondi Beach staat al op mijn bucketlist sinds kleins af aan.

 

Graag help ik u met het samenstellen van een rondreis naar Azië

 

Lian

0299-475083

lian@vanverre.nl

Mijn favoriete Van Verre reizen
DSC_0103
Voorbeeldreis Bali

Familiereis Bali

Zuid-oostkust: Ubud, fietsen tussen de rijstvelden > Noorden: Munduk, groene bergen > Amed, lavastrand > Zuid-westkust: Sidemen, rijstvelden > Zuid-oostkust: Nusa Lembongan, snorkelen > Canggu, strand

Bootje-khaosoknp
Voorbeeldreis Thailand

Rondreis Thailand: Familiereis Thailand

Bangkok, op de fiets > Kanchanaburi, slapen op een jungleraft > Ayutthaya, tempels > Chiang Mai, olifanten wassen > Khao Sok National Park, jungle > Koh Samui, strand