Kim
Specialist Maleisië, Vietnam, Cambodja en Laos

Kim

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen:

Indonesië, Maleisië, Vietnam, Laos, Thailand, Singapore en Zuid-Afrika

Vroeger gingen we al vaak op vakantie, meestal met de auto maar later ook wel eens met het vliegtuig. Heerlijk vond ik dat! Het was eindelijk lekker weer en je ontdekte zoveel mooie en nieuwe dingen onderweg. Reizen zit in mijn bloed en dat heb ik ook echt al van huis uit meegenomen.

Als ik geen trip op de planning heb staan word ik daar ook een beetje kriegel van. Ik moet iets hebben om naar uit te kijken. Ondertussen heb ik de afgelopen jaren mijn toerisme opleiding afgerond en al heel wat delen en mooie plekjes van de wereld gezien. Nieuwe mensen, de bijzondere culturen en natuur boeien me elke keer weer. Nu werk ik alweer een tijd bij Van Verre en probeer ik mijn enthousiasme over te brengen naar andere mensen!

 

Kim bij Bolaven Plateau, Laos    Kim in Lesotho    Kim in Laos

 

Mijn mooiste reis ooit

Mijn mooiste reis ooit vind ik heel moeilijk, het klinkt verwend, maar ik heb ondertussen zoveel gereisd dat ik bijna niet kan kiezen. Alles is anders en het was allemaal heel bijzonder. Toch is de eerste lange reis die ik gemaakt heb, mij het meest bijgebleven.

Op mijn 18e wilde ik er even tussenuit en besloot voor een jaar weg te gaan. Het werd Australië, iedereen die erheen ging, wilde naar de oostkust, ik besloot dus naar de westkust te gaan. Ik werd verliefd op de ongerepte plekjes, het land en het reizen zelf. Alles was ontzettend groots en mooi en het heeft ontzettend indruk op mij gemaakt. Dat is ook de reden waarom ik daarna meerdere malen voor lange tijd ben weggeweest.

Ook Zuid-Afrika heeft mijn hart gestolen, je hoort er verschillende verhalen over maar de mensen zijn zo lief en aardig en je hebt er zoveel mooie plekjes! Naar beide landen ga ik zeker nog een keer terug.

 

Kim op de Tafelberg in Zuid-Afrika    Kim in Zuid-Afrika    Chapmand Peak Drive, Zuid-Afrika

 

Surfen in Melbourne    Uluru, Australië    Melbourne, Australië

 

    

 

        

 

 

Mijn reisblog
5 redenen om naar Zuid-Laos te

5 redenen om naar Zuid-Laos te

Mijn Inspectiereis voor Van Verre

Laos in april 2019

 

Luang Prabang, Laos    Bolaven Plateau, Laos    Vientiane, Laos

 

 

Afrika-Tanzania-Migratie1_5_330721

Mijn bucketlist

Ik heb nog ontzettend veel op mijn bucketlist staan, ik ben zeker nog niet klaar met reizen!

Als ik echt iets moet noemen dan zou ik het liefst nog een keer met een camper door Nieuw-Zeeland reizen. Vooral de natuur lijkt me heel erg mooi! Verder wil ik graag de migratie in Tanzania nog een keer zien en zou ik graag Colombia en Hawaï nog een keer bezoeken. Het allerliefst zou ik op wereldreis gaan om alles te ontdekken.

Graag help ik u met het samenstellen van uw privéreis naar Maleisië, Vietnam, Cambodja en Laos.

 

Kim

0229-475083

kim.pronk@vanverre.nl

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Mijn favoriete Van Verre reizen
Tanzania-Serengeti-Migratie
Tanzania

Rondreis Tanzania: Safari Tanzania

Noord: Arusha, Tarangire Nationaal Park - baobabbomen en olifanten, Ngorongoro Krater - safaritochten op de kratervloer, Serengeti NP / Ndutu NP, wildebeesten en zebra's, de Big Five.

Costa-Rica-Luiaard(6)
Costa Rica

Autorondreis: Onbekend Costa Rica

Centrale ValleiSarapiquí - jungle - Caño Negro – bijzondere wetlands – Tenorio National Park – intens blauw meer – Nosara - strandverblijf – Carara National Park – kleurrijke ara’s - Dominical – strand en walvissen - Corcovado – ongerepte jungle - San Gerardo de Dota – de quetzal spotten - San José

Zuid-Afrika-Krugerpark-Safari-Lodge
Zuid-Afrika

Rondreis: Country House en Safari Lodge

Zuid: Kaapstad > Franschhoek, wijnlanden > Oudtshoorn > Knysna, tuinroute > Oyster Bay. Midden: Durban > St. Lucia > Mkuze, wildpark. eSwatini (Swaziland): Ezulwini Vallei. Noord: Krugerpark, Big Five > Hazyview, Panoramaroute > Johannesburg.