Eva Drenth

Landendeskundige

 

Mijn leukste reiservaring

Reizen is wat ik het allerliefste doe. De afgelopen jaren heb ik al veel mooie plekken op de wereld gezien. In Azië waren dat Thailand, Vietnam/Cambodja en de meest recente reis Bali/Gili Trawangan. Een leukste reiservaring kiezen is nog best lastig. Slapen bij een familie in Sapa, zittend op het kleinste krukje wat ik ooit heb gezien midden in Hanoi genietend van mijn noodlesoep, slapen op een drijvend hotel in River Kwai Thailand of samen met een schildpad een stukje zwemmen voor de kust van Gili Trawangan.
Aan elke reis heb ik wel een bijzondere herinnering.

 

Reistips

  • Stap op de fiets! Fietsen vind ik één van de leukste dingen om te doen op reis. Of het nu in een stad, tussen de rijstvelden, of langs tempels is. Je bent lekker actief bezig en beleeft het land op een andere manier dan vanuit de auto of bus.
  • Neem de tijd om het land van uw keus te bezoeken. Beter om nog een keertje terug te gaan in plaats van in snel tempo een land te doorkruisen. Zo ervaart u het land, de cultuur en omgeving waar u bent nog beter
  • Wees op tijd met boeken van een reis op maat, zeker als u afhankelijk bent van de schoolvakanties. Vluchten kunnen vaak al 11 maanden van te voren geboekt worden, dan heeft u nog de beste prijs voor uw reis. Dus wacht niet te lang, dit scheelt vaak in prijs en u heeft nog volop keus.

 

Mijn favoriete eten

Het allerlekkerste eten van Azië heb ik toch echt gegeten in Vietnam. De lekkerste summer rolls (verse loempia’s), Vietnamese pannenkoekjes, Pho (noodlesoep) en nog veel meer. Wij bestelden altijd meerdere kleine gerechten zodat we alles konden proeven.

 

Eva Drenth

 

0299 - 47 50 83

eva@vanverre.nl

Sapa, Vietnam Angkor Wat Fietsen omgeving Hue Vietnam
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.